Sabadell

El primer dia del nou Jesús Olmo

El central no sortia en un onze des del maig del 2012

Ho va fer en una posició poc habitual en ell

Les pessigolles que va notar Jesús Olmo (Barcelona, 1985) quan Javi Salamero li va comunicar que jugaria de titular diumenge passat a Gijón van ser comparables a les del seu retorn als terrenys de joc fa un mes i mig contra el Jaén. Allà va experimentar la sensació de tornar a jugar 500 dies després d'haver-se lesionat de gravetat. Sis partits després, Olmo va sortir de titular, cosa que no feia des del fatídic dia de Vigo. Una travessia en el desert que l'ha fet renéixer futbolísticament.

Perquè Jesús Olmo ja era un jugador relativament habituat a estar aturat. Amb l'Elx, a segona A, va jugar molt poc per les discontinuïtats en les lesions, però les dues operacions del bessó a Sabadell l'han fet mirar des d'un altre punt de vista el futbol. Els entrenaments entre setmana ja feien presagiar que les baixes al mig del camp li donarien la clau del pivot defensiu. I així va ser. Salamero va donar l'onze i allà hi era ell, davant dels dos centrals, en una posició normalment ocupada per Juanjo. “És impossible substituir-lo perquè ell dóna una gran qualitat al joc”, afirmava Olmo satisfet per aquest –i qualsevol– rol dins l'equip. “Al principi em va costar una mica sobretot per la posició en què vaig jugar, però em vaig trobar bé i va sortir tot menys el resultat”, afirma el barceloní, que reconeix que ha jugat de pivot defensiu i d'interior en diferents etapes al llarg de la seva carrera.

El moment més especial

Olmo va sortir a l'impressionant terreny de joc d'El Molinón, un estadi singular en la categoria. “No estava gens nerviós perquè no sóc nerviós. Però sí que tenia aquelles pessigolles perquè era una ocasió especial.” L'última titularitat a Vigo la té gravada amb foc al pensament. “A mesura que van passant els minuts ja està. Et concentres i et vas trobant millor.” I al final, malgrat el resultat, les felicitacions dels companys: “I tant que es van alegrar. Em van felicitar i em van preguntar com m'havia trobat.” Com nou.

Les xifres
5
partits
combinant la grada i la banqueta des que va tornar a debutar contra el Jaén.
90
minuts
va jugar a El Molinón.
8
minuts
havia jugat prèviament.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)