Sabadell

La Nova Creu Alta, la raó principal per confiar-hi

Sabadell. L'Alcorcón posa a prova avui els de Salamero, que mantenen una bona dinàmica a casa: només hi han cedit un empat i una derrota

Per molt igualada que estigui la lliga, la tendència dels equips petits com el Sabadell és mirar cap a la part baixa de la classificació. I més si la separació és d'un punt i dues posicions per sobre de les brases. El Sabadell té avui la pressió de no fallar, tal com ha fet fins ara, a la Nova Creu Alta per no caure en les posicions vermelles.

La mala tendència a fora de casa obliga els arlequinats a respondre davant la seva afició. “Sempre és positiu tenir pressió perquè l'equip no es relaxi”, deia aquesta setmana Javi Barral en una línia un pèl diferent de la del seu entrenador, que vol restar importància a la responsabilitat de no fallar a Can Borgonyó. “Si quedessin tres jornades entendria que hi hagués preocupació pel que pot passar”, afirmava el tècnic ahir. Els números del Sabadell són per confiar-hi a la Creu Alta: quatre victòries i només hi ha cedit un empat i una derrota. “La mateixa desconfiança que existeix en l'entorn en els partits a domicili s'ha de revertir a casa, perquè els números ho acrediten”, afirma Salamero. Jugant bé o jugant malament, amb un estil o amb un altre, el Sabadell ha acabat tirant endavant una gran part dels partits a casa i l'Alcorcón, avui, és un equip prou dèbil perquè l'entrenador confiï a mantenir aquesta dinàmica. “No hi ha pressió afegida, sinó al contrari”, diu.

Poblar el mig del camp

L'onze que disposarà el tècnic serà, pel que fa a l'esquema (4-1-4-1), similar al de la setmana passada a Gijón. No, en canvi, pel que fa als homes, perquè Juanjo i Longás tornaran de la sanció a la titularitat acompanyant Llorente a la zona ampla. A la davantera, Tamudo serà la referència perquè Aníbal no s'ha entrenat en tota la setmana i Edgar no està en condicions de jugar els 90 minuts perquè encara arrossega les molèsties de la jornada passada. Els maldecaps per a Salamero són a la banda esquerra, on al lateral el tècnic va provar ahir amb Jesús Olmo –central dretà– i Joan Noguera –del filial–. “Són les possibilitats que tenim. Posar un dretà a l'esquerra no és la millor opció i per això preveiem la possibilitat de Noguera”, afirmava el tècnic.

A l'altre costat hi haurà un Alcorcón en hores baixes. Els de Miguel Álvarez estan empatats a punts amb el Sabadell i la setmana passada el seu públic va començar a xiular l'equip. “Sóc optimista i sé que amb molt poc aquest equip té molt marge de millora per anar creixent i tirar endavant”, va dir l'exentrenador de l'Hospitalet, que aguanta una sequera dels seus davanters prou significativa, amb sis partits sense guanyar ni marcar: “Per créixer l'únic que hem de fer és trencar aquesta mala dinàmica que arrosseguem.”

Sé que amb molt poc aquest equip té marge de millora per anar creixent i tirar endavant
Miguel Álvarez
tècnic de l'alcorcón
La mateixa desconfiança que existeix quan juguem a domicili es reverteix a casa, perquè els números ho acrediten
Si quedessin tres jornades entendria que hi hagués preocupació pel que pot passar
Javi Salamero
tècnic del sabadell
Sempre és positiu tenir pressió perquè l'equip no es relaxi, tot i que a hores d'ara és suportable
Javi Barral
lateral del sabadell

Álvarez va ser un dels candidats

Miguel Álvarez va ser un dels candidats que tenien a sobre de la taula els consellers japonesos abans de l'arribada de Javi Salamero per ocupar la banqueta del Sabadell. L'actual tècnic de l'Alcorcón no es va arribar a reunir amb Sakamoto pel compromís que l'unia amb l'Hospi en plena fase d'ascens. Les presses de la nova junta van descartar Álvarez com a tècnic i el secretari tècnic riberenc, Quique Cárcel, per ocupar el lloc de Xavi Roca de director esportiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)