Sabadell

Els perills de la ruleta russa

Sabadell. Els arlequinats van llençar a les escombraries la primera part, durant la qual van rebre un bany de l'Alcorcón. Els de Salamero s'ho van jugar tot en un final boig en què va sortir creu

ALCORCÓN2

SABADELL1

No seria just pensar que l'únic problema del Sabadell va ser la defensa de la pilota aturada. D'acord que els dos gols rebuts van venir per aquí, però els arlequinats van tenir molts més maldecaps i no només el penal fallat en l'últim minut per Gato. Salamero va arreglar en el pas pels vestidors la incongruència plantejada en els primers 45 minuts, en què va decidir apostar per homes de toc i renunciar a jugar des del darrere. I d'aquí ve el desastre, perquè l'equip no va generar cap ocasió i en va cedir unes quantes a un Alcorcón poc habituat a marcar (no ho havia fet en els últims sis partits). En el segon temps, però, amb pressió a camp contrari, els vallesans van tenir moltes oportunitats i van dominar el joc. Els últims minuts van ser una ruleta russa en què el tret va anar a parar al cap del Sabadell, que fa bé de no culpar les bales, sinó qui decideix jugar a aquest joc macabre.

El primer temps va ser totalment per als d'Álvarez. L'Alcorcón va jugar a plaer i li va faltar materialitzar les arribades perquè era el monopolitzador de la pilota. Salamero va apostar per homes de toc en curt (Llorente, Longás i Juanjo) i un davanter de desmarcada, però, en canvi, va decidir que la pilotada llarga era l'opció més adequada. Resultat: cap xut entre els pals en 45 minuts. Probablement el tècnic també va fallar en l'elecció del lateral esquerre. Olmo, perdut, no va trobar cap ajuda en l'interior (Longás) ni en l'extrem (Sutil). I en aquesta posició va arribar gran part del perill visitant. Christian Alfonso va topar amb Nauzet en la primera gran ocasió (14') i posteriorment va enviar també a les mans del porter un xut en una incorporació de segona línia (20'). La possessió era insultantment per a l'Alcorcón, però el gol no va arribar fins que, en un córner, Verdés va rematar de cap al fons de la xarxa.

Reacció

L'equip va fer un pas endavant en la segona meitat i va començar a trobar en les associacions i en la pressió a camp contrari una bona manera de viure. Llorente (53' i 57') va tenir dues ocasions abans del gol, en què una superioritat a la banda dreta va desembocar en una centrada que Toni Lao va transformar (64').

A partir d'aquí, el partit va embogir. Carlos Hernández va salvar un gol a porta buida (72') i, un minut més tard, Dani Giménez va treure un xut de Sutil. El Sabadell estava desbocat i Juanjo va tenir una doble ocasió (75'), sense encert. Després, Tamudo va enviar als núvols una centrada de Collantes (84'), quatre minuts abans de trobar-se amb el porter en una rematada clavada. Ja al final, Babin, tot sol al segon pal, va matar el Sabadell, que encara amb respiració assistida va tenir un penal. Dani Giménez, aconsellat per l'expreparador de porters del Sabadell Omar, va endevinar les intencions a Gato.

SABADELL: Nauzet; Cristian Garcia, Crespí, Carlos Hernández, Olmo (Toni Lao, 46'); Ciércoles; Gato, Llorente (Collantes, 59'), Longás (Hidalgo, 70'), Sutil; i Tamudo. ALCORCÓN: Dani Giménez; Iribas, Babin, Verdés, Ángel Sánchez; Sales (Javito, 81'), Mora, Martínez, Pacheco (Camille, 67'); Christian Alfonso (Òscar Plano, 75'); i Sergio Prendes. GOLS: 0-1 (37') Verdés. 1-1 (64') Toni Lao. 1-2 (89') Babin. ÀRBITRE: Muñoz Mayordomo. T.G.: Als locals Tamudo, Sutil i Hidalgo; als visitants Antonio Martínez, Ángel Sánchez i Iribas. PÚBLIC: 1.645 espectadors a la Nova Creu Alta. COMENTARI: Del Sabadell, han quedat fora de la convocatòria Edgar, Pablo Ruiz i Rúper.
No m'ha agradat gens ni mica el que he vist. Hem de reflexionar tots plegats
Nauzet Pérez
PORTER DEL SABADELL
Hem fet un partit sensacional, una gran primera part; no mereixíem marxar de buit
Miguel Álvarez
ENTRENADOR DE L'ALCORCÓN
En la segona part, hem assumit riscos i ens hem bolcat a l'atac. Hem tingut moltes ocasions
Javi Salamero
entrenador del sabadell
En la primera part, hem fet el pitjor partit des que dirigeixo l'equip. No estava previst que tinguéssim la pilota tan poc