Sabadell

Omar va ser el culpable

Sabadell. L'exentrenador de porters arlequinat, ara a l'Alcorcón, va avisar el seu porter Dani Giménez on llançaria el penal Gato, que va acabar fallant i enviant el Sabadell als llocs de descens

La derrota de dissabte passat va enviar altra vegada el Sabadell als llocs de descens per segona vegada aquest curs. El conjunt de Salamero va tenir l'oportunitat d'empatar el partit en l'últim minut per un penal sobre Juanjo. Dani Giménez va ser el porter que va aturar la pena màxima de Gato, que fins dissabte havia anotat totes les que havia xutat (3) aquest curs. Però el gran protagonista d'aquesta acció va ser Omar Harrak, preparador de porters de l'Alcorcón i que el curs passat ho va ser del Sabadell.

“L'havia estudiat i sabia que Gato els llançava creuats aguantant molt”, afirmava Omar al final del partit, en què no va parar de saludar coneguts i amics: “Així que li vaig dir a Dani Giménez i va sortir bé.” Moments després que l'àrbitre assenyalés penal, Giménez va demanar permís a l'àrbitre per anar a la banda a posar-se bé la lentilla. “Però si no en porta”, reien després del partit al vestidor del conjunt madrileny. El porter va aprofitar l'assistència a la banda per parlar amb Omar, que li va recomanar aguantar fins a l'últim moment el tirador i tirar-se a baix a la dreta. “És un veterà i un tros de porter”, comentava el preparador sobre Giménez.

Un professional valorat

Omar va ser una de les pèrdues més lamentades del cos tècnic. L'estiu passat, el club tenia intenció de continuar amb Omar, però el buit en la direcció esportiva i una oferta de Miguel Álvarez a l'Alcorcón el van dur a Madrid. El curs passat, Harrak va fer una gran feina en l'scouting dels rivals i en les tasques de vídeo.

ESTUDI

“Aguanta'l fins al final i tira't a baix a la dreta”, va etzibar Omar a Dani Giménez
El porter va fingir que s'havia de posar bé la lentilla –i no en porta– per rebre els consells

Nauzet: “Va ser un desastre”

“La primera part va ser de 0-3 i si ens haguessin golejat ara mateix estaríem parlant d'una derrota de merda”, així de clar i contundent es va mostrar Nauzet Pérez, porter del Sabadell, després del partit contra l'Alcorcón, en què va lamentar sobretot un primer temps on els seus es van veure superats per un rival aleshores empatat a la classificació: “La primera part va ser un desastre, no estàvem a dalt i no sabíem ben bé què fer.” La valoració del porter sobre la segona va ser un pèl més positiva: “Vam tenir dos collons i vam anar a dalt a buscar el partit.”