Sabadell

Kawano podria rellevar Tanabe aquest hivern

Sabadell. El club es planteja un canvi de cromos entre els dos jugadors japonesos, ja que Sotan no està tenint el protagonisme esperat

El mercat d'hivern a segona A sol ser força mogut i el Sabadell no n'és aliè. El club arlequinat treballa amb vista al mes de gener i podria tenir a punt els primers retocs. De fet, n'hi ha un que té força números de ser una realitat: l'arribada de l'interior japonès Hiroki Kawano, que prendria el relleu del seu compatriota Sotan Tanabe. L'actual extrem del Sabadell no està tenint el protagonisme que s'esperava i el club ja feia un temps que es plantejava l'opció de donar una oportunitat a Kawano, que ja s'havia exercitat a final de la temporada passada a les ordres de Lluís Carreras. Llavors, el futbolista nipó ja havia agradat al club, però l'arribada de Tanabe li va tancar les portes.

Si el relleu tira endavant, el Sabadell reforçarà la banda amb un nou interior. Kawano, que com Tanabe té 23 anys, arribaria al Vallès buscant un protagonisme que no ha tingut enguany amb el Tokyo. De fet, des que va tornar al Japó després d'exercitar-se amb els arlequinats, el migcampista –internacional en les categories de formació– ha tingut una presència testimonial: ha jugat dinou minuts repartits en dos partits oficials. D'altra banda, si al final l'arribada de Kawano es trunca, el club podria estudiar incorporar un altre japonès del Tòquio: Hirotaka Mita (23 anys).

VELL CONEGUT

Kawano, que ja s'havia exercitat al Sabadell el mes de maig, arribaria buscant minuts

Un protagonisme que s'ha diluït

El club es planteja el relleu de Sotan Tanabe a causa de la pèrdua de protagonisme. El futbolista japonès, de fet, va començar la temporada jugant i va ser titular les tres primeres jornades, encara que no va disputar cap patit íntegrament. A partir de llavors, les aparicions de Tanabe van passar a ser puntuals i curtes. Val a dir, això sí, que Miquel Olmo li ha donat minuts en els últims dos partits (12 al Miniestadi i 10 contra el Mirandés). En total, l'extrem de 23 anys ha disputat entre la lliga i la copa vuit partits (347') en què no ha aconseguit marcar cap gol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)