Sabadell

MARTÍ CRESPÍ

DEFENSA DEL SABADELL

“Hi ha equip per no haver de patir”

“Si acabem bé l'any, sortirem molt reforçats de cara al 2014”

“Estem contents amb Miquel Olmo, i que l'hagin reafirmat ens dóna més tranquil·litat”

Martí Crespí (sa Pobla, 15-06-1987) va arribar aquest estiu al Sabadell procedent del Racing. El central, que s'ha consolidat a l'eix en els últims partits, torna a viure una situació complicada amb el seu equip, tot i que es mostra confiat amb el potencial del conjunt arlequinat (19è) per fugir de la cua.

Queden un parell de partits per acabar l'any. Com els afronten?
Són molt importants, perquè la situació després de la derrota al Miniestadi és adversa. És molt important guanyar contra el Saragossa.
És clau vèncer a casa tenint en compte que a fora no hi ha manera. Com s'explica la bipolaritat del Sabadell?
Doncs és complicat. En tot cas, tot i les derrotes, les sensacions i la imatge en els últims dos desplaçaments ha estat diferent, i hauríem pogut obtenir-hi alguna cosa més.
Fins a quin punt els afecta psicològicament la mala ratxa a domicili?
Arriba un punt que, de tant comentar-ho i dir-ho, repercuteix més mentalment que físicament. Quan juguem fora de casa no hem d'estar tan pendents de la ratxa, ens ho hem de prendre com un partit més i mirar de trencar la dinàmica.
En l'aspecte personal cada cop té més protagonisme. Està satisfet?
Sí, estic content, perquè últimament estic disputant tots els partits. Des que vaig arribar havia anat entrant i sortint de l'equip, i de vegades no sabia el perquè, ni per on tirar. En tot cas, la meva feina es entrenar sempre al màxim i és el que intento fer.
Fa un parell de setmanes van viure uns dies estranys amb l'adéu de Salamero. És complicat abstreure's de tot plegat?
Aquestes situacions són complicades, amb moltes reunions i coses que no són habituals. Sabíem que el mister estava a la corda fluixa, i al final el van cessar un dijous, fet que no és gaire comú. En tot cas, nosaltres sempre intentem abstreure'ns, perquè la nostra feina és rendir al màxim quan sortim al camp.
Aquell mateix cap de setmana, contra el Mirandés, l'equip va mostrar una millora...
Sí, havíem de canviar la dinàmica i la imatge de l'equip, perquè de vegades no sabíem ben bé a què jugàvem. Aquells dies, amb Miquel Olmo, el mister ens va deixar les coses clares i ja vam mostrar una cara diferent.
Com és Miquel Olmo?
És molt exigent i no deixa cap detall enlaire. A més, per ell, entrenar a segona és també una oportunitat important i farà tot el que pugui per fer-ho bé i aprofitar-la.
Ara es veu més intensitat en els entrenaments, és més exigent un tècnic que l'altre?
Són maneres diferents de fer les coses. Miquel Olmo és potser una mica més estricte i clar. Estem contents amb ell, som conscients que la situació és complicada i ens entrenem al cent per cent per arribar als partits en les millors condicions.
El fet que hagin reafirmat Miquel Olmo, els dóna estabilitat?
Sí, perquè la incertesa mai no és positiva. Saber que estarà ell transmet tranquil·litat. Tant de bo es quedi fins al final, que serà bon senyal.
On creu que estarà el Sabadell, d'aquí a uns mesos?
No ho puc preveure, però si mirem la imatge que hem mostrat els últims partits, l'equip mereix estar molt més amunt. Tenim una plantilla per estar més a dalt i per no patir d'aquesta manera. Hem d'encadenar un parell de resultats positius, si no, es farà molt difícil. En tot cas, crec que si fem la feina com ara, els resultats arribaran. Els pròxims dos partits són molt importants, si l'equip aconsegueix uns bons resultats, en sortirà molt reforçat, i la segona volta pot ser molt diferent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)