Sabadell

La teràpia de la Creu Alta

Sabadell. L'equip arlequinat, que tot i continuar a la cua ha ofert una millor imatge en els últims dos partits, vol mantenir la bona línia quan juga a casa amb un triomf contra el Saragossa

Mentre el Sabadell continuï tenint problemes lluny de casa, sempre disposarà de l'escalfor del seu camp, la Nova Creu Alta. Quan toca jugar davant de l'afició, el conjunt arlequinat és un altre i mostra una versió molt més fiable. Al Vallès, pocs punts s'escapen. L'equip que entrena ara Miquel Olmo, que ha mostrat una millora significativa des que el tècnic terrassenc va agafar les regnes dues setmanes enrere, té avui una prova de foc contra un Saragossa que arriba revifat. Un rival complicat que servirà per mesurar fins a quin punt el canvi d'imatge de l'equip repercuteix en els resultats. El partit contra els aragonesos és la típica cita perillosa en què és difícil aconseguir els tres punts, però que garanteix reforçar l'equip en cas de tenir un desenllaç feliç.

El consell que encapçala Keisuke Sakamoto ha reafirmat aquesta setmana Miquel Olmo com a tècnic. El rol del mister, amb tot, és diferent. Ara la seva missió no és ser un entrenador de transició, sinó que ha d'assumir el repte de treure l'equip de la cua de la classificació, on ja fa unes quantes setmanes que s'ha encallat. La prioritat d'Olmo és que l'equip trobi una línia regular i positiva, després d'haver sumat tan sols sis punts dels darrers 24.

Tothom convocat

Per mirar d'encadenar la segona victòria com a local, Miquel Olmo ha convocat tots els seus homes exceptuant els que estan lesionats. Javi Barral, Rúper i Juanjo tenen problemes estomacals i hi podria haver alguna baixa d'última hora. Qui ja està llest per tornar és Raúl Tamudo, que ja s'ha recuperat dels problemes físics i podria tenir minuts, si bé és molt difícil que sigui titular.

El Saragossa, d'altra banda, arriba a la cita d'avui immers en un moment de forma gairebé antagònic al del Sabadell. Els homes que dirigeix Paco Herrera han trobat, gràcies al seu pragmatisme, la bona línia de resultats. Els aragonesos han guanyat els últims tres partits i s'han situat a les portes de la zona de promoció. Avui, amb tot, miraran de donar continuïtat a la dinàmica amb una quarta victòria que els permeti situar-se entre els sis primers. El Sabadell, però, no els ho posarà fàcil. “Els números fora de casa ens obliguen a no fallar”, va afirmar ahir Miquel Olmo.

Els nostres números fora de casa ens obliguen a obtenir els màxims punts davant de l'afició. No podem fallar
Estem preparats per tornar a guanyar, però el Sabadell és un equip molt fiable i fort a casa
Paco Herrera
entrenador del saragossa
Tenim la pressió de fugir de sota. Estem creixent i volem sortir d'aquesta situació delicada aviat
Miquel Olmo
entrenador del sabadell
El principal dubte és la participació de Juanjo, que ahir no va poder exercitar-se
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)