Sabadell

Tampoc calia abusar

Sabadell. Els arlequinats trenquen la mala ratxa a domicili golejant el Tenerife i fent un dels partits més complets de la temporada. Els vallesans acabaran el 2013 fora del descens

sabadell3


tenerife0


Deia Miquel Olmo que no hi ha res que aturi psicològicament el seu equip. Que aquest Sabadell sempre s'aixeca passi el que passi. Ahir els arlequinats es van despertar de cop d'un coma de deu mesos que feia perillar la salvació. I com que en el futbol hi ha poques casualitats, si bé aquella mala ratxa s'albirava (la temporada passada l'equip jugava molt malament fora de casa), darrerament s'ha pogut comprovar que l'equip té més futur a domicili del que diuen els resultats. El compromís el van solucionar a la perfecció, golejant un Tenerife intractable a casa (quatre victòries seguides a l'Heliodoro) i fent un dels partits més complets per als arlequinats de tota la temporada, tant a casa com a fora. Tan sobrats van anar els vallesans, acostumats sempre a patir, que el cos tècnic va fer entrar Noguera, del filial, i el japonès Sotan.

El Sabadell d'Olmo comença a tenir una marca definida: la d'aigualir les virtuts del rival. El rigor defensiu, sense renunciar ni a la pilota ni als metres, van excel·lir un cop més, així com els quilòmetres que van fer tots els jugadors d'Aníbal cap enrere. Tot és molt fàcil, és clar, quan el marcador va de cara, i és que el Sabadell, per fi, va fer un gol a pilota aturada només de començar. Crespí va rematar, entrant com un ganivet al segon pal, en un córner servit per Gato (6') i va obrir de bat a bat les portes de la victòria.

Sense perill

El Tenerife va ser incapaç de generar sensació de perill. Crespí va ser a tot arreu i només va deixar que Aridane tingués dues accions molt puntuals (25' i 35') que van acabar sense sort.

A la segona meitat, el Sabadell va intensificar molt la seva sortida del descans. Manuel Gato, en un xut creuat, va estar a punt de fer el segon, que va acabar arribant en un penal provocat per Toni Lao. Hidalgo (58') va convertir la primera pena màxima del vespre i Aníbal (76'), la segona. Un misto de Cristian va acabar convertint-se en una agafada de Raúl Cámara dins l'àrea castigada per Figueroa Vázquez.

TENERIFE: Roberto; Moyano, Bruno, Carlos Ruiz, Raúl Cámara; Ricardo León (Aday, 63'), Aitor Sanz; Suso, Óscar Rico (Borja, 46'), Cristo Martín; i Aridane. SABADELL: Nauzet; Cristian Garcia, Crespí, Olivas, Toni Lao (Noguera, 82'); Collantes, Hidalgo, Juanjo, Longás; Gato (Sotan, 68') i Aníbal (Llorente, 79'). GOLS: 0-1 (7') Crespí. 0-2 (59') Hidalgo de penal. 0-3 (76') Aníbal de penal. ÀRBITRE: Figueroa Vázquez. T.G.: Als locals Moyano i Raúl Cámara. PÚBLIC: 8.294 espectadors a l'Heliodoro Rodríguez López. COMENTARI: El Tenerife va jugar amb la tercera samarreta de color rosa per una campanya de prevenció i lluita pel càncer de mama.
No sé si intensitat, atenció, concentració... però alguna cosa ens ha fallat, segur
Álvaro Cervera
entrenador del tenerife
Hem estat molt superiors i hem desactivat el rival. Això és mèrit dels meus jugadors
Miquel Olmo
ENTRENADOR DEL SABADELL
El gol aviat ens ha donat molta tranquil·litat i hem sabut interpretar molt bé el partit
Antonio Longás
MIGCAMPISTA DEL SABADELL

Segon triomf a domicili en tot l'any 2013

Calia que fos l'últim partit de l'any 2013 perquè el Sabadell tanqués una ratxa vergonyosa a domicili. La segona victòria fora de casa de l'any va arribar ahir a l'Heliodoro Rodríguez López. La primera va ser gràcies al gol en pròpia a porta d'Ernesto Galán, el 24 de febrer, a l'estadi de Chapín (0-1 contra el Xerez). “Sóc dels que pensen que hem fet un gran pas endavant. Deu mesos és massa temps, és evident, i avui [per ahir] hem guanyat
jugant bé a futbol i amb molta intensitat”, assenyalava el capità Antonio Hi-dalgo, que reclama més ambició: “Això no pot quedar aquí, l'equip es veu capaç de guanyar o almenys de competir amb tots els equips.”

El Sabadell era el pitjor equip fora de casa i l'únic que no havia guanyat en tota la categoria lluny del seu estadi. Ara, amb una victòria i dos empats, iguala els registres del cuer, l'Alavés, tot i que es manté com l'equip més golejat fora de casa (17 gols en contra).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)