Sabadell

La plantilla reconeix que nota el canvi a la banqueta

Sabadell. El vestidor arlequinat dóna per bona la destitució de Salamero i l'arribada d'Olmo, amb qui considera que treballa millor durant la setmana

9 de 12 és el registre del Sabadell amb Miquel Olmo a la banqueta com a primer entrenador. Des que el tècnic terrassenc va agafar, en solitari, les regnes de l'equip, el conjunt arlequinat ha aconseguit sortir del descens i, sobretot, ha trencat el bloqueig mental a domicili que el penalitzava en excés a la taula. Un dels motius del relleu de Javi Salamero van ser el dels resultats; l'altre, el sentir del vestidor. I, ara mateix, els jugadors no amaguen que estan contents amb el canvi de director d'orquestra.

“Jo ja vaig dir que Olmo estava sobradament capacitat per portar l'equip; ha canviat un parell de coses que estan sortint molt bé”, va afirmar Longás recentment. “El canvi és evident; als entrenaments, entrenem millor, perquè des que hi és han canviat moltes coses; entre setmana treballem coses normals”, va afirmar Aníbal Zurdo a la zona mixta de Tenerife la setmana passada. “Amb aquesta dinàmica potser sumarem més o menys punts, però és clar que la feina que es fa al llarg de la setmana funciona”, hi va afegir. El davanter del Sabadell, golejador a l'Heliodoro, va insistir en la tasca als entrenaments: “Tots els que estem aquí ho sabem; ara mateix arrosseguem els problemes de l'inici de curs però, amb la feina de cada dia, s'està transformant en punts.”

“Més treballador”

Un dels aspectes que més valora el vestidor arlequinat de la feina d'Olmo és que és el primer a arribar i l'últim a marxar. “L'equip té una altra actitud, i això té a veure amb la confiança que ens dóna”, va afirmar Nauzet fa algunes jornades. “Quan veus que una persona és treballadora i et vol ajudar, tu hi intentes correspondre al terreny de joc”, va explicar. “Estem més contents, hem obert la ment, i hi havia entrenaments en què abans no fèiem”, va concloure.

LES REACCIONS

Ja vaig dir que Olmo hi estava sobradament capacitat. Ha canviat coses i surt molt bé
Antonio Longás
MIGCAMPISTA DEL SABADELL
Quan veus que una persona és treballadora i et vol ajudar, tu hi intentes correspondre
Nauzet Pérez
porter del sabadell
Amb aquesta dinàmica, potser sumarem més o menys punts, però la feina hi és
Aníbal Zurdo
DAVANTER DEL SABADELL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)