1a femenina

El Barça torna a golejar i certifica el seu domini en la lliga

Superioritat. Les de Xavi Llorens tanquen el 2013 amb uns registres envejables

BARÇA3


S. C. HUELVA0


BARCELONA: Chelsea, Unzuè, Torrejón, Ruth, Melani (Karol, 68'), Virginia (Gema, 68'), Corredera (Lau, 68'), Miriam, Jelena, Sonia i Alexia.

SPORTING CLUB HUELVA: Serrat, Esperanza (Pizarro, 81'), Sandra, Laura, Ana Serrano (Rojas, 85'), Castelló, Anita (Cinta, 75'), Martita (Andreita, 75'), Angela Sosa, Martin-Prieto i Virgy.

GOLS: 1-0 (41') Jelena. 2-0 (47') Sonia. 3-0 (63') Jelena.

ÀRBITRE: Martín Varas.

COMENTARI: El Barça té clar quin és el seu propòsit per al 2014: buscar un rival que li faci ombra en la competició estatal. Ni en plenes festes nadalenques no va tenir pietat del seu rival, l'Sporting Club de Huelva. Les de Xavi Llorens van basar la seva superioritat en 20 minuts fulgurants en què Sonia i Jelena van sentenciar un partit que la mateixa jugadora sèrbia havia encarrilat abans del descans. El domini de les blaugrana va ser rodó de bon començament, tot i que l'Sporting Club també va tenir ocasions per avançar-se. Virgy, per exemple, va estavellar una pilota al travesser. Però, al final de la primera part va aparèixer Jelena per aconseguir la primera diana, gràcies a una bona centrada de Sònia per l'esquerra. Després de la represa, el Barça va sentenciar. Sonia, aprofitant un error de Serrat, va fer el segon, i Jelena, lluint-se amb un regateig i un xut màgic al fons de la porteria per l'escaire, va fer el tercer.

el 9

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)