Sabadell

Clerc, amb molts números per arribar a la Nova Creu Alta

Sabadell. L'operació a Víctor Espasandín –dos mesos de baixa aproximadament– ha dut Gordillo a accelerar la incorporació del lateral esquerre de l'Espanyol, que arribaria cedit

Si hi és contra el Mallorca, millor que contra la Ponferradina. El Sabadell té un buit profund al lateral esquerre que ha de resoldre com més aviat millor, i Carlos Clerc, jugador de l'Espanyol, és el més ben situat per reforçar una demarcació deserta. El lateral esquerre aquesta temporada ha anat a cavall del primer equip blanc-i-blau i el filial, en el qual ha jugat gairebé tota la primera volta. Clerc arribaria cedit per la necessitat que té l'Espanyol d'oferir-li minuts de més qualitat en una categoria superior, i el jugador ho veu amb bons ulls, perquè està a prop de casa i perquè tindrà poca competència al seu lloc. I més des d'ahir, quan Espasandín –“un dels millors laterals esquerres de la categoria”, segons el seu entrenador– va ser operat de la seva lesió al turmell. El gallec va ser intervingut per una lesió en què mai ha acabat de fer net i que el té desesperat; fins i tot es va oferir a jugar amb dolor la resta del curs.

El doctor Cugat, juntament amb el doctor Jorge Ramírez, el metge del Sabadell, el va intervenir ahir a la tarda i es calcula que el procés de recuperació estarà al voltant dels dos mesos si no hi ha cap complicació extra.

Sutil, fora

L'operació a Espasandín es va produir hores després que el conjunt arlequinat desencallés un dels principals problemes a l'hora d'aconseguir l'anhelat lateral: deixar una fitxa lliure. Al migdia, els representants legals de Paco Sutil i els del Sabadell van tancar els últims detalls de la rescissió de l'extrem esquerrà, que ja queda lliure per fitxar per qualsevol equip en el mercat d'hivern.

Els arlequinats, però, no s'aturaran aquí, perquè necessiten, com a mínim, alliberar una fitxa més molt aviat. Es preveu que Raúl Goni estigui recuperat a finals de mes del trencament de lligaments encreuats del genoll que es va fer en la pretemporada, i la direcció esportiva li ha promès que li farà dorsal quan estigui completament recuperat.

Com que el mercat d'hivern es preveu llarg a la Nova Creu Alta, un dels jugadors que estaven a l'expectativa de fitxar ha fet les maletes cap a Grècia. Cristóbal Márquez ha acceptat aquesta setmana l'oferta de l'Apollon Smyrnis de la superlliga grega. Tot i que el jugador agradava a Miquel Olmo i a José Antonio Gordillo, la seva posició en el camp (mitjapunta) no el feia ser una prioritat i, en lloc d'esperar, ha decidit fer les maletes.

SUTIL, CAP A CASA

Els representants del jugador i del club van tancar ahir l'acord de la rescissió
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)