Sabadell

Sense preocupacions si al final no arriba un segon fitxatge

Sabadell. Olmo afirma que l'actual plantilla ha sumat 30 punts i que pot millorar aquest registre

Amb el fitxatge de Carlos Clerc lligat, el Sabadell necessita un extrem per completar la rotació de jugadors al davant. Cal alliberar fitxes perquè arribi aquest jugador, i és això, juntament amb el límit salarial, el que pot complicar el fitxatge. Però a Miquel Olmo, entrenador del Sabadell, no el preocupa si finalment no s'acaba fitxant un extrem. “Crec que aquest equip necessita reforços urgentment, però he de centrar-me en coses que depenen de mi”, va dir el tècnic, que hi va afegir: “Sé que s'està treballant molt intensament en aquesta línia per alliberar la fitxa i poder fitxar.”

I si no arriba el desitjat home de banda? “No afectarà l'equip perquè pensem en els que hi som i hem de ser exigents amb nosaltres mateixos”, va dir Olmo, que es va esplaiar: “La intenció és incorporar jugadors que millorin el que tenim, però hem de recordar que els nostres jugadors durant la primera volta han sumat 30 punts i tenim la intenció de millorar aquests registres.”

Recupera lesionats

El cos tècnic confia que els jugadors que estan a punt de recuperar-se de lesions de llarga durada puguin ser uns bons reforços. “Moha, Goni, Espasandín i Pablo Ruiz, amb tots els respectes pels que vindran de fora, seran les millors incorporacions, perquè saben de la dinàmica del grup.” Està previst que Moha i Goni tornin la setmana que ve.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)