Sabadell

Miquel Olmo recupera un puntal

Sabadell. Moha, clau per al tècnic, torna a una llista per primer cop des que es va lesionar en la primera jornada

Pocs moviments ha fet el Sabadell en el mercat d'hivern, que avui tanca. El club arlequinat, que està pendent de les sortides abans de reforçar-se, té molt clar que més que fitxar, la millor manera d'apuntalar-se és anar recuperant els jugadors que s'han passat els últims mesos a la infermeria. Miquel Olmo reflecteix aquesta realitat amb una afirmació clara: “Sempre hem manifestat que, per a nosaltres, i tenint en compte la realitat que vivim, els millors reforços seran Moha, Pablo Ruiz, Espasandín i Goni, a mesura que vagin estant disponibles.” La primera bona notícia, de fet, la va donar el mateix entrenador ahir: amb vista al partit de demà a Riazor, contra el Dépor (1r), ha convocat Moha, que torna a una llista després de lesionar-se en la primera jornada.

Cinc mesos i mig després, doncs, el Sabadell recupera un dels futbolistes més importants. I és que l'experimentat i polivalent interior esquerre ja va demostrar la temporada passada que ofereix un plus de força i competitivitat a l'equip vallesà quan és a la gespa. Més enllà d'això, però, Miquel Olmo valora el paper que el futbolista d'origen marroquí té al vestidor, estigui llest per jugar o no. L'enumeració d'elogis que el mister del Sabadell li dedica ho deixa patent: “Moha té un pes molt gran per tot allò que transmet. És un referent en el futbol estatal i el català i, quan parla, no només l'escolten els jugadors, sinó també el cos tècnic, ja que som conscients del que ens pot aportar.” L'entrenador terrassenc, d'altra banda, va descriure la personalitat de Moha: “Està molt a sobre del company, és molt positiu amb els seus comentaris i té sempre el to de veu adequat per a cada situació i circumstància. És un perfil de futbolista d'aquells que considero imprescindible dins del vestidor.”

Sense cap pressa

Miquel Olmo és conscient de la importància de Moha i, per aquesta raó, no forçarà el seu retorn. Viatjarà cap a la Corunya, però no serà titular, ja que el tècnic no vol córrer riscos amb un home que no juga des de la primera jornada, contra el Mallorca. Després de recuperar-se de la intervenció per la tendinopatia a la cama dreta, cal anar a poc a poc, segons Olmo: “No sóc partidari que després d'aquest període sigui titular. Hem de pautar el temps perquè se senti còmode.”

LA DADA

19
minuts
ha jugat Moha aquest curs. Va ser en el primer partit de lliga: era titular i es va lesionar.
Moha té un pes molt gran per tot el que transmet. Quan parla, tots l'escoltem i és imprescindible dins del vestidor
No sóc partidari que després de la lesió sigui titular. Hem de pautar el temps perquè se senti còmode
Miquel Olmo
entrenador del sabadell

Últim dia de mercat pendents de tots els moviments

El context econòmic que viuen els clubs, unit a l'enduriment de les condicions que posa la Lliga de Futbol Professional per fitxar, ha fet que el mercat d'hivern no estigui sent tan mogut com en altres campanyes. De fet, avui s'acaba el termini per incorporar futbolistes i hi ha uns quants equips que encara no han fet cap fitxatge, entre els quals figura el Sabadell. El club arlequinat, això sí, té emparaulada la cessió del lateral de l'Espanyol Carlos Clerc, però està esperant la rescissió de Ruper i Javi Barral per concretar-la. Ahir, Miquel Olmo es va referir a aquesta situació, tenint en compte que el límit per fer moviments està a punt d'esgotar-se: “Busquem una sortida per a aquests dos jugadors, perquè considerem que és el millor per a ells i per al club, i no em plantejo què passarà si es queden, tot i que ja saben que no hi compto.” L'entrenador, d'altra banda, es va mostrar crític a l'hora de valorar que no hagi arribat ningú: “Em preocupa que, amb les limitacions que tenim detectades en dues posicions, no hàgim estat capaços de trobar cap possibilitat per incorporar reforços.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)