1a femenina

El Barça imposa el seu poder

1a divisió femenina. L'equip blaugrana va golejar l'Espanyol en el derbi i manté la seva línia impecable en la lliga, en què no ha perdut

Espanyol0


barça4


El Barça i l'Espanyol van allargar les seves tendències en el derbi d'ahir, en què les blaugrana, encara invictes, van golejar el conjunt blanc-i-blau, que continua encallat a la cua. Les dones de Xavi Llorens van exhibir el seu potencial i gairebé no van donar cap possibilitat al bloc periquito, que continua sense guanyar lluny de Sant Adrià i haurà de millorar força si no vol patir més del necessari per continuar un curs més a la màxima categoria del futbol femení.

El Barça tenia molt clar que en partits com el derbi d'ahir sempre hi poden haver sorpreses. Així, va sortir disposat a marcar territori des del primer moment i va avançar-se en la primera ocasió del partit, quan Alexia va aprofitar un refús de Jamila per batre-la amb encert. El gol blaugrana va esperonar l'Espanyol, que va buscar l'empat amb més empenta que no pas clarividència. Així, el Barça va fer el segon deu minuts abans del descans, amb una falta magistralment executada per Sonia.

Amb el 2-0, i tenint en compte la situació dels dos equips, el segon temps va estar vetat a les sorpreses. Les locals, de fet, van sentenciar amb un parell de gols més. En el 52', Hermoso va aprofitar una assistència de Corredera per fer el 3-0 i, poc després, Sonia va culminar una excel·lent jugada personal amb la diana definitiva.

BARÇA: Ràfols, Unzué, Torrejón, Ruth, Melani, Virginia, Corredera (Vicky, 53'), Miriam, Hermoso (Karol, 67'), Sonia (Jelena, 67') i Alexia (Gema, 67'). ESPANYOL: Jamila, Cristina (Julia, 79'), Pereira, Neto, Matías, Pomares (Haley, 69'), Mendoza, Débora (Sara Navarro, 69'), Emma Marqués, Mapi León i Bárbara (Paloma, 57'). GOLS: 1-0 (1') Alexia. 2-0 (36') Sonia. 3-0 (52') Hermoso. 4-0 (55') Sonia. ÀRBITRE: Fernández Pérez. T.G.: A la local Torrejón i a la visitant Mapi León. T.V.: Cap.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)