Sabadell

Collantes, dos anys més

Sabadell. L'extrem, el motor de l'atac vallesà, renova per a dues temporades més i acabarà el seu contracte amb 34 anys. Aquesta temporada ha participat en tots els partits

Juan Collantes va signar ahir una ampliació del seu contracte, que acabava aquest 30 de juny, i serà arlequinat dues temporades més. Juntament amb Edgar, Juanjo Ciércoles i Nauzet, té assegurat, a priori, el seu futur a la Nova Creu Alta fins al juny del 2016.

Collantes, que acabarà aquest acord quan tingui 34 anys, és ara mateix la referència en l'atac del Sabadell. Ha participat en tots els partits aquesta temporada, ha fet tres gols i ha acumulat 20 titularitats. “Estic molt content amb la renovació i agraeixo al club la confiança que ha dipositat en mi. És una responsabilitat i espero seguir treballant de valent i ajudar l'equip tant com pugui”, va afirmar l'extrem de San Fernando en unes declaracions al web del conjunt arlequinat.

Aquesta renovació és la primera que fa l'àrea esportiva sabadellenca des que Gordillo va substituir Xavi Roca. L'actual director esportiu, a més, ha certificat dues baixes –Sutil i Ruper– i ha acordat la cessió de Clerc en els dos mesos i mig que fa que és al càrrec.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)