Sabadell

La moral, intacta

Sabadell. Els arlequinats afronten el matx d'avui, contra un rival directe per a la permanència, confiats per les actuacions en els últims partits tot i la mala ratxa que arrosseguen –1 punt de 9–

Tres partits consecutius sense guanyar han portat el Sabadell a aturar-se i adonar-se de la importància del partit d'avui contra l'Alavés. El conjunt vitorià ara mateix marca la frontera del descens –amb quatre punts menys– i la victòria sembla un imperatiu per deixar enrere un rival directe per a la permanència.

L'última ratxa –1 punt de 9 possibles– no ha aplacat la moral dels d'Olmo, que confien en la bona imatge donada a casa contra la Ponferradina i a Riazor. “Estic molt content amb tots els partits quant a imatge i rendiment, exceptuant el de Mallorca. Des d'aquesta percepció i després d'una setmana en què s'ha entrenat a un molt bon nivell, arribem amb confiança”, va assenyalar ahir l'entrenador, Miquel Olmo, que reconeix que ha parlat amb el vestidor sobre els darrers arbitratges: “No els podem utilitzar com a excusa.”

Factor Nova Creu Alta

L'Alavés és un rival que ha vençut en els dos últims desplaçaments (0-2 a Sòria i Las Palmas), però la Nova Creu Alta mai no és un camp còmode per als visitants. Olmo confia que l'estadística de set victòries, dues derrotes i dos empats prevalgui. “Tornem a jugar a casa i a casa som un equip molt difícil de superar. Som respectuosos amb les possibilitats del rival, però és un rival directe que podríem deixar a una distància de punts molt interessant”, assenyalava Olmo, que espera que el seu equip dugui la iniciativa en el joc.

Els bons resultats en els últims desplaçaments ens han de donar confiança
Juan Carlos Mandiá
entrenador de l'alavés
Tornem a jugar a casa i aquí som un equip molt difícil de superar. Hem d'estar convençuts i tranquils
Després d'una setmana en què s'ha entrenat a un molt bon nivell arribem amb confiança
Miquel Olmo
entrenador del sabadell

Clerc, amb molts números de debutar com a titular

El Sabadell buscava desesperadament tancar com més aviat millor la cessió de Carlos Clerc i finalment no es va produir fins l'últim dia de mercat. Per aquest motiu el futbolista, prestat de l'Espanyol, podria debutar avui mateix en l'onze titular. Olmo li veu moltes possibilitats: “Està al nivell per ser titular. El seu procés d'adaptació ho determinarà, però en els entrenaments ho està fent molt bé.”

A més, el tècnic haurà de canviar peces en l'onze. Sancionat Tamudo –també el central Carlos Hernández–, haurà de variar de nou amb el segon punta. “No tinc jugadors incompatibles a la meva plantilla”, va dir sobre la possibilitat de jugar amb Edgar a l'onze inicial acompanyant Aníbal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)