1a femenina

Patacada rectificable

2a divisió femenina. L'Estartit perd 1-3 contra el líder, l'Espanyol B, i perd la segona posició, el gran objectiu, en detriment de l'Europa

l'estartit1

Espanyol b3

L'Estartit no va poder fer res per parar el líder indiscutible de la classificació, l'Espanyol B (1-3). Les gironines ja van anar a remolc tot just començar, i és que un gol de Marlene en el minut 8 va permetre a l'equip blanc-i-blau jugar còmodament i controlar totes les facetes del joc.

Amb la mínima renda, l'Espanyol B no va sentenciar de seguida, l'Estartit va anar a més i, fins i tot, va disposar d'alguna ocasió per empatar.

En la segona meitat, dos minuts d'inspiració de les barcelonines van sentenciar el matx fent estèril el gol que Mery va aconseguir ja a les acaballes de l'enfrontament.

L'ESTARTIT: Roberta, Mixeta, Gemma, Servi, Sofi, Laury, Badi, Rebe, Rocío i Judith Salavedra. Banqueta: Marta Alemany, Sheila, Nao, Laura Gasull i Saray. ESPANYOL B: Paula, Laia, Bacter, Sagre, Eva, Chama, Altmann, Marlene, Ari, Andrea i Ferrero. Banqueta: Sara, Vero, Paula Bolta i Ainoha. GOLS: 0-1 (8') Marlene. 0-2 (58') Ari. 0-3 (60') Andrea. 1-3 (82') Mery. ÀRBITRE: El Abdi Zahnini. T.G.: A la visitant Laia. T.V.: Cap.