Sabadell

Tornant a tocar de peus a terra

Sabadell. Després d'encadenar cinc victòries en sis partits, els vallesans tornen a la realitat de mirar cap a la part baixa de la classificació

L'etapa posterior a Javi Salamero va suposar uns beneficis en la classificació del Sabadell impensables per a qualsevol que veiés el joc dels arlequinats amb l'aragonès a la banqueta. Miquel Olmo va agafar l'equip en descens i en cinc partits el va situar a només un punt (i tres posicions) de la promoció d'ascens. “Hem d'anar partit a partit perquè és el que ens ha portat fins aquí. No ens plantegem res més”, deia aleshores el tècnic.

El discurs ha variat lleugerament perquè els arlequinats s'han topat amb la realitat de la competició. Un punt dels últims 12 els ha tornat a portar a la part baixa de la taula. “Teníem un partit contra un rival que lluita per la salvació per posar una gran distància però ha vingut, ens ha guanyat i ha estat millor que nosaltres”, afirmava dissabte Miquel Olmo, que torna a tocar de peus a terra: “Mirem ara cap a la lluita per la permanència, que és l'objectiu primari.”

Caiguda

Des de la derrota a Mallorca, el Sabadell ha perdut set posicions i s'ha col·locat a dos punts del descens quan el separaven cinc. Ara, només el separen de les brases dos equips, l'Alavés i el Mirandés, amb un punt menys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)