Sabadell

El projecte de Gordillo al Vallès va prenent forma

Sabadell. El director esportiu arlequinat va signar ahir la renovació de Longás dies després que renovés Collantes; així, queden blindats dos dels referents

No han passat ni quinze dies de la finalització del mercat d'hivern i el Sabadell ja s'ha posat les piles amb les renovacions. En menys d'una setmana, el director esportiu, José Antonio Gordillo, n'ha enllestit dues. Juan Collantes va ampliar el seu acord la setmana passada i, ahir, Antonio Longás també va renovar. Els dos jugadors acaben de lligar un acord que acaba el juny del 2016, data que respon a una intenció clara: assegurar el futur de dos referents del Sabadell. “Estic molt agraït al club per la confiança que m'ha mostrat ara, i també quan em va fitxar l'any passat, en un moment difícil per a mi esportivament parlant”, va dir el migcampista aragonès ahir en declaracions al web del club tot felicitant-se per l'acord.

Longás i Collantes són dos dels jugadors més utilitzats aquesta temporada tant per Olmo com per Salamero. L'exjugador del Racing només s'ha perdut dos partits i ha acumulat 21 titularitats. El joc d'atac del Sabadell no funciona sense que la pilota passi per les seves botes i fins i tot ha arribat a jugar d'interior esquerre. “És una posició on em trobo bé. L'entrenador em dóna llibertat per enllaçar amb el doble pivot, i m'agrada”, afirmava Longás, que darrerament, per la lesió d'Antonio Hidalgo, ha hagut de tornar al doble pivot, on era fix amb Javi Salamero a la banqueta.

Collantes

Longás no ho va tenir fàcil la temporada passada amb Lluís Carreras. Va arribar com una aposta del director esportiu Xavi Roca, però la seva irregularitat el va castigar sovint amb la suplència.

A Juan Collantes també li va costar la temporada passada, i en aquesta nova etapa, alliberat del protagonisme que tenia Manu Lanzarote, ha trobat el seu rol ideal a l'equip. L'extrem gadità havia meditat fins i tot marxar en cas que Carreras hagués continuat a la banqueta de la Creu Alta; però finalment, amb la marxa del tècnic, s'ha quedat per ser també un dels grans protagonistes del joc d'atac del Sabadell. “Estava molt content fins al partit”, deia Collantes dissabte passat: “Estic molt a gust aquí, és un equip seriós, treballador i humil, i tant de bo no tinguem gaires problemes per mantenir la categoria.”

ACABEN CONTRACTE EL...
2016
Nauzet (porter)
29 anys
Va ampliar el seu contracte, que acabava el juny del 2014 a mitjan temporada passada.
Edgar (davanter)
27 anys
Va fitxar l'estiu passat per tres temporades.
Juanjo (pivot)
25 anys
Va renovar per tres temporades al final del curs passat.
Collantes (extrem)
31 anys
Va renovar la setmana passada el seu contracte, que l'acabarà amb 34 anys.
Longás (migcampista)
29 anys
Ahir va signar la renovació del seu contracte, que acabava aquest curs.
2015
Espasandín (lateral)
29 anys
Va ampliar el seu acord, que acabava l'estiu passat, per a dues temporades.
Carlos Hdez. (central)
23 anys
Va fitxar per a dos cursos. L'interès de molts equips de primera fa viable una venda aquest estiu.
Kiko Olivas
25 anys
Va arribar amb un acord per a dues temporades l'estiu passat.

Jugadors importants per renovar

De mica en mica, el Sabadell va conformant la seva plantilla de cara al futur, però encara hi ha jugadors que són importants en l'onze titular sobre els quals no hi ha notícies pel que fa a les seves renovacions. Crespí va fitxar l'estiu passat i és l'únic central que no ha sortit d'un onze per raons tècniques des que hi va entrar. També Aníbal i Manuel Gato, que van arribar fa dos estius, són homes amb molta rellevància que finalitzen el seu contracte el juny del 2014. Toni Lao, De Navas, Hidalgo i Moha, amb ascendència al vestidor, també acaben contracte aquest estiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)