Sabadell

Sensació desconeguda

Sabadell. Martí Crespí, sancionat, es perdrà el primer partit des de l'arribada d'Olmo, que l'ha convertit en un fix a l'eix de la defensa

El central mallorquí del Sabadell Martí Crespí viurà demà a Eibar una situació estranya per a ell des que Miquel Olmo es va fer càrrec de l'equip a finals de novembre: perdre's un partit. I és que el defensa va ser expulsat en l'última jornada i haurà de complir un partit de sanció. Amb tot, serà la primera vegada que Crespí no salta al terreny de joc des de l'arribada del nou entrenador. Amb Olmo, de fet, el central ha estat una figura clau i inqüestionable, i és l'únic que ho ha jugat, juntament amb el porter Nauzet, que també ha estat sempre sobre la gespa del camp. A banda d'aquests dos futbolistes, n'hi ha tres més que han tingut minuts en els deu partits en què l'entrenador terrassenc ha dirigit l'equip: Juanjo Collantes (896'), Aníbal Zurdo (842') i Toni Lao (796').

El Sabadell s'exercitarà aquest matí per última vegada abans de desplaçar-se, tot just després de dinar, a Eibar, on juga demà a les sis de la tarda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)