1a femenina

Remant contra corrent

2a divisió femenina. L'Estartit no va poder sumar en la seva visita al camp del Lleida. Els dos gols van arribar a la segona part

lleida2

l'estartit0

L'Estartit va comprovar de nou la duresa de la categoria i, després de la derrota de la passada jornada contra l'Espanyol, ahir va sucumbir contra el Lleida. En la primera part, el Lleida va tenir les idees més clares i va disposar de millors ocasions. En el descans, el resultat era de 0-0. A l'inici de la segona part, el Lleida va aconseguir el primer gol del partit, una diana que li va donar confiança i va fer que l'Estartit hagués de treballar molt. Quan semblava que l'empat era a prop, l'equip lleidatà va marcar el 2-0. Les estartidenques van intentar reduir distàncies, però no va aconseguir trobar el camí del gol.

LLEIDA: Mònica, Glòria, Meritxell V., Janira, Laura, Núria, Paula, Anna, Abigail, Rosa Marta i Meritxell S. També Gemma, Marina, Ester, Clara i Marta. L'ESTARTIT: Marta, Saray, Servi, Susi, Rebe, Badi, Mery, Salavedra, Laury, Gemma i Rocio. També Roberta, Nao i i Sofi. GOLS: 1-0 (46') Núria. 2-0 (61') Laura. ÀRBITRE: Àlex Vidal. T.G.: Cap.