Sabadell

Estancats des dels 30 punts

2a divisió A. Des que el Sabadell va aconseguir arribar a aquesta xifra només ha pogut sumar un punt en cinc partits. La plantilla no hi troba cap explicació i diu que va pel bon camí

El Sabadell no havia tingut mai aquesta temporada una dinàmica tan dolenta de resultats. La frenada en sec es va produir ara fa cinc jornades, just després de la victòria contra el Recreativo, que els va situar a dues posicions de la promoció d'ascens amb 30 punts. Des d'aleshores, només han aconseguit un punt amb l'empat a casa contra la Ponferradina; la resta van ser quatre derrotes, tres de les quals seguides. “El grup creixia en línia ascendent i s'ha estancat en una puntuació que no mereix”, afirma Miquel Olmo, l'entrenador.

Aquest estancament s'ha produït en estranyes circumstàncies perquè el Sabadell no ha aconseguit guanyar tot i jugar força bé en gairebé tots els partits. “És una realitat massa dura però és la que ens toca defensar”, hi afegeix Olmo.

Les raons

Ni el grup ni el cos tècnic són capaços de donar una explicació convincent dels motius de tanta derrota. La primera patinada a Mallorca es va justificar com un descuit després de moltes victòries consecutives. En les següents es va parlar molt de l'arbitratge, i en les dues últimes, d'accions puntuals. “Assumim com a nostra aquesta mala ratxa. Amb el compromís i amb actitud positiva és com traurem el Sabadell d'aquesta posició.”

El Sabadell ja va vorejar el descens durant algunes jornades aquest curs. I se'n va sortir, segons deia la plantilla, gràcies a una millora en els entrenaments. “Com en la primera mala ratxa, hem de continuar treballant molt fort per aconseguir els punts necessaris”, afirmava Juanjo Ciércoles. I apel·len a l'actitud i al compromís, perquè l'equip considera que el joc que està fent és prou bo per canviar radicalment. “Al seu moment ja vam sortir d'una situació similar. Ara hem de continuar en aquesta línia i ens en sortirem”, hi afegia Longás.

Com en la primera mala ratxa, hem de continuar treballant molt fort per obtenir els punts
Juanjo Ciércoles
migcampista del sabadell
Ja vam sortir d'una situació similar. Ara hem de continuar en aquesta línia i ens en sortirem
Antonio Longás
migcampista del sabadell
El grup creixia en línia ascendent i s'ha estancat en una puntuació que no mereix
Miquel Olmo
entrenador del sabadell

Sakamoto decidirà sobre l'entrenador

Les renovacions de Longás i Collantes per dues temporades ja perfilen les intencions de la direcció esportiva, ocupada a mirar els plans per al curs vinent. A sobre de la taula hi ha la renovació de Miquel Olmo, en la qual Keisuke Sakamoto tindrà l'última paraula, tot i que José Antonio Gordillo, el director esportiu, no veu amb mals ulls la continuïtat del tècnic. El president i màxim accionista del Sabadell arribarà aquesta setmana a la capital del Vallès Occidental, encara que la decisió sobre la continuïtat del terrassenc no necessàriament ha de ser imminent. “No tinc cap proposta a sobre de la taula”, va afirmar recentment Miquel Olmo, que hi va afegir: “La meva predisposició [a continuar] és total.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)