Sabadell

Barral torna a les llistes

Sabadell. El club no ha complert l'amenaça de deixar-lo sense dorsal si no marxava en el mercat d'hivern i ja ha entrat en dues convocatòries. Les portes de l'onze, de moment, les té tancades

Javi Barral ha tornat a ser jugador de ple dret del Sabadell. El club li va obrir la porta en el darrer mercat d'hivern amb l'amenaça de deixar-lo sense dorsal si no marxava, però finalment el lateral no va trobar equip i ha mantingut el número 20. A més, Javi Barral ha estat convocat en els dos últims enfrontaments, malgrat que durant el mercat d'hivern jugadors del filial van ocupar el seu lloc a les llistes.

“No volíem causar cap perjudici ni al jugador ni al club”, s'excusa Miquel Olmo, que defensa la seva decisió: “Se li va exposar que, per la situació esportiva, el millor era buscar una sortida. Va rebre el mateix tracte que la resta de companys perquè és allò que és èticament correcte.”

La seva entrada en l'onze, però, es preveu més complicada. Amb el fitxatge de Clerc s'ha afegit més competència en la seva posició i l'eix de la defensa, una alternativa plausible, és la posició més ben coberta de l'equip. “Ell ha treballat sense queixar-se i defensant la possibilitat de tornar a entrar”, va assenyalar fa poc Miquel Olmo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)