Sabadell

Ballant amb la lletja

Sabadell. El Numància arriba a la Creu Alta sent l'equip més complicat de guanyar a domicili, mentre que el Sabadell necessita despertar-se avui mateix

El Sabadell necessita una victòria avui mateix i el Numància és l'equip que menys perd a domicili. L'equació d'avui per als arlequinats és ben complicada, perquè els precedents de tots dos indiquen que la victòria local és de difícil predicció.

Els números del Numància espanten. Només ha perdut dos enfrontaments a domicili, i l'última vegada va ser a l'octubre a Montilivi. Tot i que fa poc va encadenar dues victòries seguides, des d'aleshores el que ha fet més és empatar a fora de casa, i això al Sabadell ja no li serveix. “Són dades significatives i importants que donen compte de la dimensió del rival. És un equip que sap què vol i com ho vol: amb la porteria a zero”, afirma Miquel Olmo que descriu l'equip d'Anquela: “És una clara transferència del seu entrenador, un equip molt compacte i intens que aprofita l'estratègia [ha marcat 12 gols].”

La pressió

La difícil situació del Sabadell ha traslladat certa pressió a la plantilla. “Quan no guanyes perds confiança i a vegades et fiques en una situació en què és més difícil sortir a jugar”, admetia aquesta setmana Antonio Longás. “La confiança la recuperarem a partir dels resultats, això és evident”, replica Miquel Olmo. L'objectiu dels arlequinats aquesta setmana és recuperar la bona sintonia a la Nova Creu Alta, on les últimes temporades ha estat pràcticament l'única raó de la permanència. “Tenim una nova oportunitat de tornar a ser l'equip que hem estat a casa”, insisteix Olmo que creu que l'equip està en deute amb la seva afició: “Fins ara no li hem pogut donar el premi.”

L'entrenador té les mans lligades per poder fer una convocatòria [la llista definitiva la dóna avui] amb cara i ulls. Recupera Martí Crespí, que anirà directe a l'eix de la defensa des de l'inici igual que Tamudo. Però aquesta vegada perd Llorente –“em preocupa molt, perquè contra l'Eibar va fer un molt bon partit, però aquesta setmana s'ha lesionat i no el podré tenir, va assenyalar Olmo– i Sotan. Cap dels dos no s'ha entrenat amb regularitat aquesta setmana.

Julio Álvarez

El Numància té un nom propi que brilla per sobre de la resta de jugadors. Julio Álvarez és l'únic jugador que ha disputat tots els minuts amb els de Juan Antonio Anquela, i és l'home més perillós. El tècnic, però, està preocupat per la disponibilitat de l'hispanoveneçolà, perquè aquesta setmana no s'ha entrenat al 100%. Unes molèsties al maluc el fan ser dubte, tot i que té un alt percentatge de sortir en l'onze titular.

La Nova Creu Alta és un estímul per a nosaltres, sobretot després del darrer partit. Tot i l'ensurt, encara continuem sent nosaltres
Quan no guanyes, perds confiança i a vegades et fiques en una situació en què és més difícil jugar
Antonio Longás
migcampista del sabadell
El Numància és un equip que sap què vol i com ho vol: mantenir la porteria a zero
Miquel Olmo
entrenador del sabadell
Tamudo és gol. És un futbolista que, si t'equivoques, t'ho fa pagar. És un bon professional
Juan Antonio Anquela
entrenador del numància
El Sabadell és un molt bon equip, i en els últims partits no ha tingut la sort necessària. Va merèixer més a Eibar

Sakamoto serà a la llotja

Keisuke Sakamoto ha arribat aquesta setmana a la capital del Vallès Occidental i serà avui a la llotja presidint el partit en una visita rutinària. El president i màxim accionista es quedarà a la ciutat fins al 3 de març i, com és habitual, viatjarà amb l'equip en un desplaçament, serà el de la setmana que ve a Jaén.

Sakamoto ja feia prop de dos mesos que no passava pel club. Va ser-hi per les festes de Nadal atenent tots els compromisos en aquestes dates i abans va ser present en els últims moments amb Salamero a la banqueta. La destitució de l'aragonès, però, es va produir amb el president al Japó.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)