Sabadell

No és el que esperaven

Sabadell. Les xifres golejadores de Raúl Tamudo són lluny de ser la referència que el club li demanava quan el va fitxar. El davanter també tenia expectatives més altes quant a minuts

El Sabadell tenia les expectatives molt altes amb Raúl Tamudo. El va fitxar amb un sou de prop de 100.000 euros anuals (la mitjana de l'equip és d'uns 85.000 euros) amb primes per gol i per partits jugats. El davanter, però, està lluny de l'expectativa generada tot i no ser dels més ben pagats de la plantilla. Cap de les dues parts està satisfeta amb els sis mesos que fa que el davanter és al Vallès. El club, perquè només ha fet dos gols en divuit partits disputats i el jugador, per la discontinuïtat que està tenint dins l'onze.

Tamudo va arribar amb la missió de convertir els arlequinats en un atac prolífic. Només dos gols en divuit partits (doblet en el mateix matx contra el Jaén, ara fa una volta) és un registre pobre tenint en compte, a més, que els arlequinats ara estan passant un mal moment en atac (tres gols en els últims sis partits).

Segurament un jugador com Tamudo, que va pel camí dels 37 anys, necessita una certa regularitat per agafar la forma i el ritme dels partits. Diumenge passat va tornar a l'onze titular després de dos xocs sense jugar i es va haver de retirar a la mitja part per problemes al bessó. “Vaig notar que se'm carregava i, abans de tenir alguna cosa pitjor, vam decidir que el millor era que sortís del camp”, va manifestar ahir el davanter, que reconeix que no està tenint un bon rendiment: “Un no està content quan no fa gols i quan no té continuïtat durant les últimes jornades”, va afirmar ahir el jugador, que posa el punt d'inflexió en el canvi de l'entrenador: “Amb el nou tècnic no he comptat gaire perquè els nous companys ho estan fent molt bé. Ara cal estar tranquil i intentar fer gols, que és el que necessita l'equip.”

Intangibles

Al principi, tan bon punt va fitxar, Javi Salamero el va introduir tant com va poder, tot i no estar del tot bé físicament. A partir de l'acomiadament de l'aragonès, Tamudo va desaparèixer de l'onze titular, d'una banda perquè l'equip funcionava, i de l'altra per alguns problemes físics. “Quan vaig arribar, no vaig fer pretemporada, però a poc a poc m'anava trobant bé. Amb el canvi de tècnic no vaig comptar gaire, sobretot pels resultats que s'anaven produint”, explica Tamudo, que insisteix: “Un jugador necessita continuïtat i minuts, i no els estic tenint perquè els que juguen ho fan bé.”

Però la seva figura, tot i portar uns registres discrets, enlluerna la plantilla del Sabadell. “Tamudo ens dóna molt quan no juga. La dimensió que té és tan important que valorem el compromís que té quan no té protagonisme”, diu Miquel Olmo, que el compara amb Moha: “Per la seva feina i la seva dimensió segurament mereix més protagonisme, però jo hi sóc per prendre decisions”, hi afegeix.

Amb tot, arran de l'actual sequera dels davanters del Sabadell (Aníbal no marca des de fa un mes i Gato no ho fa des del novembre), sembla que Tamudo tindrà més oportunitats. De moment, es recupera.

LES REACCIONS

Amb el nou tècnic no he comptat gaire perquè els nous companys ho estan fent molt bé. Cal estar tranquil i intentar fer gols
Tamudo ens dóna molt quan no juga. La dimensió que té és molt important dins del vestidor i valorem la seva feina del dia a dia
Per la seva feina i la seva dimensió segurament mereix més protagonisme del que li donem
Miquel Olmo
entrenador del sabadell
Un no està content quan no fa gols i quan no té continuïtat durant les últimes jornades
Raúl Tamudo
DAVANTER DEL SABADELL

“No sé per què l'equip va tirar pilotes llargues”

Diumenge passat, en el partit contra el Numància a la Nova Creu Alta, Raúl Tamudo va tornar a l'onze titular després de dos partits fora de la circulació. El davanter no va tenir cap ocasió clara de gol i es va passar els 45 minuts intentant caçar pilotes llargues. “Diumenge passat no sé per què l'equip va començar a llançar pilotes a dalt i l'entrenador no va dir que ho féssim”, va assenyalar el davanter. En la mitja part, va haver de ser substituït i els arlequinats van jugar amb un punta alt (primer Edgar i després Aníbal): “En la segona meitat vam estar millor i no hi va haver tanta pilotada amunt. Un s'ha d'adaptar o ajudar en allò que pugui. No ens hem de queixar en aquests moments ”, va concloure el de Santa Coloma.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)