Sabadell

Aníbal és el davanter

Sabadell. Un gol del madrileny posa fi a la sequera del conjunt arlequinat, que pateix per tornar a la victòria sis partits després. Nauzet també hi va col·laborar, amb dues aturades en el temps afegit

SABADELL1


JAÉN0


Les proves i els dubtes de Miquel Olmo amb la davantera van quedar esvaïts amb la victòria arlequinada, la primera en set jornades. Aníbal va sortir de suplent per segon partit consecutiu, però va ser ell qui va posar fi a la sequera vallesana (tres partits sense marcar). Ni l'aposta de Tamudo fa una setmana, ni la d'Edgar ahir, van funcionar, però Aníbal, que sempre hi era, hi va tornar. Els d'Olmo van fer un molt bon partit, van mantenir molt la possessió i el gol va arribar al final. Ara bé, es van trobar amb un rival amb la pólvora mullada. El Jaén va tenir dues ocasions clares en el temps afegit que haurien canviat el signe del matx si Nauzet no hagués brillat.

El Sabadell va tenir molt la pilota durant el primer temps. De vegades li va faltar profunditat, perquè el local mossegava i no deixava sortir fàcilment, però als arlequinats se'ls notava còmodes. El Jaén va començar avisant a pilota aturada, tot i que els vallesans van arribar amb assiduïtat, però sense contundència. Collantes (8'), Crespí (12') i Juanjo (13') van ser massa imprecisos.

Menys ocasions

A partir del minut 15, les ocasions es van acabar. Els d'Olmo no aconseguien avançar i el 4-3-3 amb Edgar en punta feia difícil qualsevol arribada. Així, l'esquema va canviar a dues puntes amb Gato, però l'equip aleshores va perdre la possessió de la pilota i van arribar els atacs del Jaén. Jozabed va xutar fora un contraatac (40') i, poc després, Kitoko (44') va enviar la pilota als peus de Nauzet. Al final, Collantes va tenir el gol a tocar, però el xut va sortir desviat (45').

En la segona meitat, el Jaén va pressionar més (tres oportunitats entre els minuts 55 i 66), el Sabadell no tenia la pilota amb assiduïtat i Miquel Olmo va decidir canviar davanter per davanter. L'entrada d'Aníbal va donar resultat de seguida, perquè, dotze minuts després de la substitució, el punta va rematar a gol una centrada de Cristian al segon pal (74'). Poc després, el madrileny va estavellar al pal una falta que, si hagués entrat, hauria estalviat molt de patiment. Perquè, al final, no va quedar més remei que apel·lar a l'encert de Nauzet, que va salvar dues jugades en el temps afegit en què la defensa arlequinada va badar.

JAÉN: René; Kitoko, Hugo Álvarez, Nino (Joselu, 82'), Nando; Quesada, Jozabed, Juanma (Montero, 46'); Óscar Rico (Sutil, 73'), Fran Machado i Víctor Curto. SABADELL: Nauzet; Cristian, Kiko Olivas, Carlos Hernández, Clerc; Crespí, Juanjo, Longás (Olmo, 87'); Collantes, Gato (Toni Lao, 88') i Edgar (Aníbal, 62'). GOLS: 0-1 (73') Aníbal. ÀRBITRE: Sagües Oscoz.T.G.: Als locals Nando i Hugo Álvarez; als visitants Cristian Garcia, Kiko Olivas i Juanjo. T.V.: Cap. PÚBLIC: Uns 5.000 aficionats a La Victòria.
El més important era mantenir la porteria a zero, perquè el gol havia d'arribar
Aníbal Zurdo
davanter del sabadell
He volgut guanyar el partit en el segon temps i m'he precipitat. M'he equivocat
Manolo Herrero
entrenador del jaén
La nostra proposta es basa a generar ocasions i n'hem tingut prou per no patir
Miquel Olmo
entrenador del sabadell
Ens feia molta falta. Hem estat efectius i hem tornat a no encaixar cap gol
Carlos Hernández
defensa del sabadell

Canvi d'última hora en l'onze titular

En ple escalfament, Miquel Olmo va haver de fer un canvi d'última hora per culpa d'unes molèsties de Fernando Llorente en l'escalfament. L'ex-Vila-real va tenir una petita sobrecàrrega en la preparació del partit que va obligar a rectificar l'onze que el tècnic havia pensat des d'un principi. Kiko Olivas va ser l'encarregat de sortir en l'onze titular en substitució de Llorente. Martí Crespí va rectificar la seva posició, pensada al principi per al central, i va anar a la zona ampla. Crespí, amb el sistema de 4-3-3, va jugar al davant de la defensa i va ser l'encarregat de trencar la relació dels migcampistes del Jaén. En canvi, el mallorquí va tenir alguns problemes amb la pilota als peus, malgrat que va provar de fer alguns xuts des de la frontal de l'àrea.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)