Sabadell

Moha, autocrític amb la sanció

2a divisió A. L'interior del Sabadell entona el ‘mea culpa' pel càstig que l'ha apartat dels camps quatre jornades i ara vol girar full, agafar el to i col·laborar en l'objectiu d'assolir la permanència, tot i que no descarta que es pugui somiar

Després d'estar 25 jornades fora dels terrenys de joc per una lesió al genoll, Moha va tornar a jugar un mes enrere i, divuit minuts després d'entrar al camp, va ser expulsat per haver insultat l'àrbitre –“la puta que et va parir”, li va etzibar–. Una frase que li va costar quatre partits de sanció. Ara l'interior del Sabadell ja ha complert el càstig i podrà tornar a jugar. Ahir l'experimentat futbolista va oferir les seves impressions de tot el que va passar i va mostrar la seva versió més autocrítica. “Quan algú fa una cosa que és il·lògica, doncs poques reflexions pot fer”, va afirmar Moha, que hi va afegir: “Després d'estar diversos mesos fora de l'equip per una lesió, que en el retorn em passés això és un cop, però ja ho tinc apartat i ara toca aprendre'n. Estic penedit pel que vaig fer, però ja ho he pagat i ara estic a disposició de l'entrenador.”

Moha també va ser sincer i va explicar que el seu estat de forma és encara una incògnita: “No he jugat i quan ho comenci a fer ja veurem quin és, però tinc ganes i il·lusió de tornar i ajudar l'equip a assolir el primer objectiu, que és la permanència, i després somiar, per què no?” Val a dir, això sí, que l'interior té molt clar que està a to per lluitar: “Em veig amb condicions de competir i si he de jugar ho faré al màxim, com sempre. El dia que no pugui, deixaré el futbol.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)