Sabadell

La golejada bumerang

Sabadell. Set dies després de sotmetre el Girona, els vallesans cauen estrepitosament a Las Palmas sense competir i sense cap opció. El mig del camp, sense Juanjo, torna a naufragar

SABADELL0


LAS PALMAS5


Quan tothom parla de lliga igualada, les golejades en contra encara fan més mal. El Sabadell va sortir apallissat amb una maneta set dies després d'etzibar quatre gols al Girona. Aleshores, el conjunt arlequinat va disfressar un mal inici i un partit discret aprofitant-se del mal moment de l'aleshores equip de Javi López. Ahir no hi va haver disfressa possible. Com la setmana passada, els d'Olmo van sortir adormits, amb la diferència que van rebre un gol en el minut 3, i a partir d'aquí, tot va anar malament. Un altre cop, l'equip va demostrar que sense Juanjo –el migcampista ha estat en molts moments del curs massa acomodat en la seva condició d'intocable– perd la contundència al mig del camp, i els de Lobera van fer valer la seva qualitat per recrear-s'hi.

El partit va quedar sentenciat en el primer temps. No va ser un desastre tan majúscul com a Mallorca –ahir almenys van passar del mig del camp–, però el conjunt d'Olmo va perdre la batalla a la medul·lar i, conseqüentment, el partit. Longás va desaparèixer quan l'equip necessitava tenir la pilota i Hidalgo va demostrar estar faltat de ritme i incapaç encara per jugar de titular. Jesús Olmo va ser el contrapunt, l'únic que es va salvar.

Gol en el minut 3

Las Palmas es va avançar molt aviat i els problemes es van multiplicar per cinc. En el minut 3, Masoud va rematar una passada de la mort d'Aranda que, amb 33 anys, va rebre guanyant un cursa a la defensa. El mig del camp no havia impedit el servei cap al davanter. Un altre error de la zona ampla, aquest cop de pèrdua i col·locació va propiciar la segona diana de Massoud (40'). I ja en la propina del primer temps, Aythami, a pilota aturada va guanyar el salt a Clerc per batre Nauzet (3-0, 46'). Abans, quan el Sabadell va ser capaç de trencar el ritme local, va arribar un parell de vegades (Gato, 28' i gol anul·lat a Aníbal, 38').

La segona meitat va ser l'hora del pati per als locals. Anaven passant els minuts i anaven quedant més espais. Així que van ser els jugadors del filial Asdrúbal (75'), rematant un xut de Tana, i Figueroa (84') els que van enfonsar del tot el Sabadell.

LAS PALMAS: Barbosa; Ángel, David Garcia, Aythami Artiles, Dani Castellano; Valerón, Javi Castellano; Tana, Asdrúbal (Máyor, 82'), Masoud (Leo, 77'); i Aranda (Figueroa, 73'). SABADELL: Nauzet; Toni Lao, Crespí, Kiko Olivas, Crespí; Olmo (Edgar, 70'), Hidalgo (Juanjo, 56'), Longás; Collantes, Aníbal i Gato (Sotan, 56'). GOLS: 1-0 (3') Masoud. 2-0 (40') Masoud. 3-0 (45') Aythami. 4-0 (75') Asdrúbal. 5-0 (84') Figueroa. ÀRBITRE: Pérez Pallas.T.G.: als locals; als visitants Kiko Olivas i Juanjo. PÚBLIC: 8.132 espectadors a l'Estadi de Gran Canària.
La clau ha estat tenir la pilota. Hem pressionat amunt i hem provocat errors a camp contrari
Sergio Lobera
entrenador de las palmas
Las Palmas ha estat insultantment superior. Mal dia per no estar al nostre nivell
Miquel Olmo
entrenador del sabadell
Hem de girar full ràpidament i corregir el que no hem fet bé en aquest partit
Manuel Gato
extrem del sabadell

Hidalgo torna a l'onze nou jornades després

Dos mesos després, Antonio Hidalgo va sortir en l'onze inicial. El capità del conjunt arlequinat havia tingut problemes al bessó que no acabaven de fer net i, finalment, ahir, després d'una setmana entrenant-se al mateix ritme que els seus companys, va ser titular. El resultat, però, no va ser gens bo, perquè Hidalgo va formar part d'un mig del camp especialment dèbil en la destrucció i massa amagat en la construcció.

“Sempre tinc moltes ganes de jugar, i ara estic disponible per al que em demani l'entrenador”, va dir el migcampista de Canovelles, que va reconèixer que el resultat de la seva participació no va ser “òptim”: “Després de dos mesos, tens dubtes si la zona respondrà i si aguantaràs. A mesura que anaven passant els minuts m'he anat trobant millor, i aquests 55 minuts són bons per poder estar al mateix ritme que tothom.”
I va concloure: “Si el resultat hagués estat un altre, segurament no parlaríem de la meva participació.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)