1a femenina

Reacció tallada

Sense eficiència. Les blanc-i-blaves, ja lluny del descens, no van poder contra un Collerense combatiu

COLLERENSE3


ESPANYOL1


L'Espanyol, ja més relaxat lluny del descens, va veure frenada la seva progressió en la lliga. El conjunt blanc-i-blau es va trobar amb un combatiu Collerense i va crear forces ocasions, però sense gaire efectivitat.

El matx no va començar gens bé per a les de José Antonio Montes, que abans del minut 10 havien fallat una ocasió claríssima (un un contra un de Bàrbara) i havien rebut un gol. La reacció va ser immediata de part de Sònia Matia que va marcar de cap (15'). A partir d'aquí, el Collerense es va fer molt fort al darrere, però l'Espanyol va tenir forces ocasions. La més clara va ser una doble de Paloma que va xutar al pal i tot seguit Mapi León va fer lluir la portera rival. A la meitat de la segona part, Poli va avançar les visitants i la mateixa jugadora va fer la sentència amb les locals bolcades a la porteria.

ESPANYOL: Jamila, Cristina, Pereira, Sònia Matías, Alba Pomares (Neto, 56'), Débora (Haley, 77'), Emma Marqués, María León, Paloma (Ari, 70') i Bárbara. COLLERENSE: Andrea, Anita, Rosita (Espe, 87'), Marga, Tania (Ilham, 70'), Maitane, Poli (Sandrita, 88'), Vidal, Cora, Raquel i Gabi (Mariona, 60'). GOLS: 0-1 (8') Maitane. 1-1 (15') Sònia Matias. 1-2 (58') Poli. 1-3 (87') Poli. ÀRBITRE: Salas Montoro. PÚBLIC: Uns 400 espectadors a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)