1a femenina

Remuntada de l'Estartit

2a divisió femenina. Les de Gordillo es mantenen segones en una jornada en què els rivals directes també van patir molt per guanyar

IGUALADA1

L'ESTARTIT3

L'Estartit es va imposar a l'Igualada, tot i que va haver de refer-se d'un gol en fred de les visitants per estacar un triomf que no va segellar fins a sis minuts del final. El triomf permet a l'equip de Gordillo mantenir-se segon en una jornada en què els seus perseguidors (l'Europa i el Lleida) també van guanyar amb moltes dificultats.

Tot i jugar la primera meitat contra el vent, l'Estartit va fer l'1-1 tres minuts després d'haver encaixat el gol gràcies a una acció de velocitat de Mery. Sofi va aprofitar una acció de combinació per marcar el 2-1. A les acaballes, les locals van tornar a traduir la superioritat.

L'ESTARTIT: Roberta, Mixeta, Gemma, Mery, Anna Servià, Sofi, Susi, Laura Rey, Laura Gasull, Rocío i Judith Salavedra. (Rebe, Berta, Saray, Aina Badia i Marta Enrich). IGUALADA: Noèlia, Sara, Carla, Jèssica, Janet, Mariona, Marina, Araceli, Laura, Judith i Núria. (Aiona, Ana Maria i Anna) GOLS: 0-1 (4') Marina. 1-1 (7') Mery; 2-1 (31') Sofi. 3-1 (84') Mery, de penal. ÀRBITRE: Lluís Brunner. T.G.: A les visitants Núria i Anna Maria. T.V.: Cap.