1a femenina

Un altre triomf i el títol, a tocar

1a divisió femenina. El Barça derrota per la mínima el València i té, provisionalment, onze punts més que el segon, l'Athletic

valència0

BARÇA1

El Barça va derrotar ahir el València en el partit avançat de la jornada 26 gràcies a un gol de penal de Sonia en la primera meitat. Amb els tres punts, l'equip blaugrana ja en té onze d'avantatge respecte al segon classificat, l'Athletic, quan queden només cinc partits per a les catalanes i sis per a les basques.

Després d'uns primers minuts intensos i igualats, el partit es va desencallar gràcies a un penal provocat per Jenni i transformat per Sonia (21'). El Barça no va aconseguir mai tenir el partit controlat del tot i, de fet, el València, quart classificat, va tenir alguna ocasió per empatar. També és cert, però, que el Barça va poder sentenciar i que en els últims minuts del partit no va concedir cap oportunitat de gol al rival.

BARÇA: Ràfols, Marta Unzue, Torrejón, Ruth, Melanie, Miriam, Virginia (Gema, 63'), Jenni, Corredera, Sonia (Willy, 63') i Alexia (Karol, 63'). VALÈNCIA: Mariajo, Sara Micó, Nuria, Salo, Ivana, Naiara (Pauleta, 87'), Paula (Vicky, 82'), Mari Paz, Maria Martí (Marta Mateos, 61') Mitsue (Punxa, 63') i Gio. GOLS: 1-0 (21') Sonia, de penal. ÀRBITRE: Bertomeu Garcia. T.G.: A la local Sonia.

El cap de setmana, la Champions

El duel d'ahir contra el València és un dels dos partits de lliga afectats per la disputa per part del Barça dels quarts de final de la lliga de campions. Aquest diumenge l'equip blaugrana visitarà el Wolfsburg en l'anada (a un quart de sis de la tarda), i el partit de lliga que li tocava aquest cap de setmana, a casa contra l'Athletic de Bilbao, segon classificat, es disputarà dimecres de la setmana que ve. En cas de victòria, les blaugrana sentenciaran la lliga. I el diumenge 30 de març el Barça rebrà el Wolfsburg en el partit de tornada. Per a aquell dia estava previst el Barça-València de lliga, que és el que es va disputar ahir.