Sabadell

Una plaça lliure amb un grapat de candidats

Sabadell. Miquel Olmo ha fet de Crespí un fix a l'eix de la defensa i ara hi ha quatre jugadors que el poden acompanyar: Carlos Hernández, Kiko Olivas i també Goni i Pablo Ruiz, ja recuperats

Quan ha de pensar en la parella de centrals titular, Miquel Olmo té ara un d'aquells problemes que els entrenadors beneeixen, disposar de múltiples alternatives. Hi ha una premissa que el tècnic terrassenc compleix fil per randa des que va arribar: Martí Crespí ha de formar part de l'onze inicial. El defensa de sa Pobla ha estat el gran beneficiat amb el canvi de tècnic i ha jugat tots els minuts en què ha estat disponible. De fet, només una vermella a Eibar l'ha apartat del camp amb Olmo a la banqueta. A partir d'aquí, hi ha una plaça lliure i quatre candidats: Carlos Hernández, Kiko Olivas, Raúl Goni i Pablo Ruiz.

Entre els aspirants a la vacant, per una qüestió de continuïtat, qui té més números d'acompanyar Martí Crespí són Carlos Hernández i Kiko Olivas, que s'han anat alternant la presència a l'eix. Val a dir, això sí, que l'estrepitosa actuació de Carlos Hernández contra el Girona facilita la tasca d'escollir a Miquel Olmo, si bé el central de Jaén era una peça inamovible en el primer tram de lliga. El ventall d'alternatives, en tot cas, és més ampli, ja que la infermeria del club vallesà s'ha anat buidant en les últimes setmanes i hi ha un parell de centrals més que podrien començar a entrar en els plans de l'entrenador: Raúl Goni, que ja ha estat convocat en les últimes dues jornades, i Pablo Ruiz, que fa quinze dies que està recuperat. Val a dir, això sí, que cap dels dos ha jugat cap minut en la lliga i primer han d'anar agafant el ritme de competició.

J.16 | Sabadell - Mirandés
3-1
Martí Crespí - Carlos Hernández
J.17 | Barça B - Sabadell
2-0
Martí Crespí - Carlos Hernández
J.18 | Sabadell - Saragossa
1-0
Martí Crespí - Carlos Hernández
J.19 | Tenerife - Sabadell
3-0
Martí Crespí - Kiko Olivas
J.20 | Sabadell - Madrid B
3-2
Martí Crespí - Kiko Olivas
J.21 | Recreativo - Sabadell
1-2
Crespí - Olivas (Carlos Hdz., lateral dret)
J.22 | Mallorca - Sabadell
4-1
Martí Crespí - Kiko Olivas
J.23 | Sabadell - Ponferradina
1-1
Martí Crespí - Carlos Hernández
J.24 | Deportivo - Sabadell
2-1
Martí Crespí - Carlos Hernández
J.25 | Sabadell - Alavés
0-4
Martí Crespí - Olmo
J.26 | Eibar - Sabadell
1-0
Kiko Olivas - Carlos Hernández
J.27 | Sabadell - Numància
0-0
Kiko Olivas - Carlos Hernández
J.28 | Jaén - Sabadell
0-1
Olivas - Carlos Hdz. (Crespí, mig centre)
J.29 | Sabadell - Girona
4-0
Olivas - Carlos Hdz. (Crespí, mig centre)
J.30 | Las Palmas - Sabadell
5-0
Martí Crespí - Kiko Olivas
Dades individuals
Martí Crespí
14 titularitats
Carlos Hdez.
10 titularitats
Kiko Olivas
9 titularitats

Olivas remarca el valor dels dos pròxims duels

Kiko Olivas va analitzar ahir la situació del Sabadell després de la golejada del cap de setmana passat. El central va mostrar-se exigent i va afirmar que un partit com aquell “no es pot repetir, i encara menys a casa”, mentre que va explicar que la recepta per evitar recaure és “sortir amb intensitat, no es pot esperar a tenir un ensurt per reaccionar”. Toca, doncs, alçar-se contra el Còrdova, l'últim equip d'un Olivas que creu que aprofitar els dos duels consecutius a la Nova Creu Alta serà clau: “Si guanyem dos partits seguits, tornarem a estar a la zona tranquil·la.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)