Sabadell

Amb la necessitat de ser molts més que quatre gats

Sabadell. Els arlequinats afronten dos partits seguits a casa ideals per revifar en la classificació. L'equip reclama més suport de la Nova Creu Alta, on sempre hi ha hagut una afluència baixa

Per la pressió al rival i a l'àrbitre, pel suport al propi equip, per donar certa imatge de cara al final de lliga... Hi ha mil i una raons perquè el Sabadell s'aboqui a la recerca d'aficionats de cara als dos pròxims partits de lliga. La Nova Creu Alta farà un paper decisiu –si vol– en els partits contra el Còrdova i el Lugo, rivals directes, que visiten el feu arlequinat de manera seguida. No cal dir que les dues victòries tornarien a donar aire al conjunt arlequinat, centrat ara mateix a arribar com sigui als 52 punts.

“Aquests punts són vitals. Si en podem sumar sis seran molt bons per deixar els rivals enrere, tot i que som conscients que aquesta lliga serà molt competida fins al final”, deia Juanjo recentment. La plantilla reconeix que el suport de la gent tindrà un paper molt important en aquests dos pròxims partits. “Tothom ha de ser conscient que els dos xocs són molt importants. Esperem que vinguin a veure el seu equip, que ho dóna tot a cada partit”, afirma l'extrem Manuel Gato. El capità, Antonio Hidalgo, en canvi, valora l'aportació dels 3.500 fidels de sempre, que sumen només un quart d'entrada de l'estadi del Sabadell cada quinze dies: “Crec que la gent entén la importància dels partits. Que vingui més gent és evident que seria un plus per a nosaltres, però el que volem és ser conseqüents amb qui ha estat fidel fins ara. Hem de donar la cara per ells.”

Mesures per omplir

El Sabadell va començar la setmana passada una campanya per portar més gent a l'estadi. Cada soci pot comprar entrades de la seva zona a 10 euros de manera il·limitada i inclouran un passi per al matx contra el Còrdova i un altre contra el Lugo. Els no-socis també ho poden fer al mateix preu, però només podran seure al gol sud. Ja és un pas més després del fracàs de l'última campanya (contra el Girona només els socis podien comprar entrades a 5 euros). De fet, tot i que l'equip va guanyar davant els gironins, a l'estadi no es va arribar als cinc mil espectadors que va posar com a objectiu el vicepresident (4.541). Probablement el club no va fer arribar als seguidors potencials l'oferta, perquè la temporada passada sí que es van superar els cinc milers en alguna ocasió amb (escasses) ofertes similars. La tristor a les grades té remei, i no només amb victòries.

LES REACCIONS

Aquests punts són vitals. Si en podem sumar sis seran molt bons per deixar els rivals enrere
Juanjo Ciércoles
migcampista del sabadell
Que vingui més gent és un plus per a nosaltres però volem ser conseqüents amb la gent fidel
Antonio Hidalgo
capità del sabadell
Esperem que vinguin a veure el seu equip, que ho dóna tot a cada partit
Manuel Gato
atacant del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)