Sabadell

La Nova Creu Alta, mig buida

Sabadell. Els intents del club i la crida dels jugadors no van animar del tot l'afició arlequinada, i hi va haver gairebé mil aficionats menys (3.620) que contra el Girona (4.541)

El Sabadell va fer una crida especial als aficionats per intentar fer caliu contra el Còrdova diumenge passat, però no va ser suficient. Malgrat la intenció del club, que va fer una promoció amb paquets d'entrades a 10 euros per veure el partit del Còrdova i del Lugo, només van respondre els 3.620 aficionats que hi solen anar cada partit. El conjunt arlequinat, conscient de la importància del tram de la temporada, va fer, a més, un vídeo promocional (que només va tenir 900 reproduccions) on sortien els jugadors demanant resposta per part de l'afició.

Segons dades del club, van ser uns 700 paquets d'entrades els que es van vendre durant la setmana, una xifra molt similar al nombre d'entrades, també en promoció, que es van vendre contra el Girona (unes 860). La diferència, incomprensible d'altra banda, és que en la golejada contra l'equip gironí hi va haver mil aficionats més que contra el Còrdova. Fonts del club assenyalen que la pluja que va caure abans del partit, dissabte passat, va fer enrere molta gent.

Contra el Lugo

El club no s'aturarà i engegarà més promocions per animar la gent per al partit contra el Lugo (diumenge, a les 17 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)