Sabadell

Un gir de 180 graus

Sabadell. Els arlequinats necessiten avui a Múrcia canviar la tendència a domicili, on la seva feblesa defensiva els ha fet sumar només 11 punts, el segon pitjor registre de la competició

En una realitat paral·lela on el Sabadell no fos un desastre a domicili, els arlequinats estarien immersos en plena promoció d'ascens. Aquesta ficció, feta i revisada als despatxos de la Creu Alta mil vegades, es tornarà realitat quan els arlequinats solucionin els problemes defensius que tenen quan surten del Vallès. Probablement, avui a Múrcia, el tarannà de l'equip canviarà: molt més avesat a intentar no rebre gol i a cometre pocs errors. I si s'empata, no passarà pas res.

“Enrere, enrere! Si no pressionem, hem de ficar el cul enrere!”, cridava ahir Miquel Olmo en el partidet d'entrenament. I a la sala de premsa, d'una manera menys evident, refermava la idea: “Sí que veurem un canvi. L'equip sap què s'hi juga i hem de canviar coses”, deia el tècnic. “Som el segon equip pitjor a domicili, és evident que hem de canviar”, en referència a l'atreviment ofensiu que ha tingut l'equip en molts dels desplaçaments. D'entrada, aquests canvis es veuran en l'onze. La baixa de Collantes l'aprofitarà Miquel Olmo per doblar el lateral dret: Toni Lao, a la defensa, i Cristian, de volant. El mig del camp quedarà blindat amb un excentral com Jesús Olmo i Juanjo, ahir absent en l'entrenament però present a la llista. I al davant, només Aníbal amb gol. Però Olmo matisa: “La millor manera de defensar és tenir la pilota, i no hi renunciarem pas.” L'equip, doncs, apostarà per cometre el mínim d'errors possible.

LA PRÈVIA

Sí que veurem un canvi. L'equip sap què s'hi juga, però som ambiciosos i hem de canviar coses. Si fins ara no ha funcionat, ho hem de fer
Si pensem en altres coses [ascens] o en el fet que serà fàcil, ens fotrem una bona hòstia
Julio Velázquez
entrenador del múrcia
La millor manera de defensar és tenir la pilota, i tampoc hi volem pas renunciar
Miquel Olmo
entrenador del sabadell

Els dos discursos paral·lels del Múrcia

Ningú de la plantilla del Sabadell encara no diu públicament que lluitarà per ficar-se entre els sis primers tot i que Olmo comença a ser optimista –“estem en la millor part del campionat i ho hem d'aprofitar”–. En la mateixa situació es troba el Múrcia, que té una de les plantilles més barates de la lliga, planificada a última hora perquè fins que no es va certificar el descens administratiu del Guadalajara, es pensava que jugaria a segona A. Per això, la plantilla i el cos tècnic murcians asseguren que primer necessiten assegurar la permanència. Però, d'altra banda, amb un deute reconegut d'uns 30 milions d'euros, l'entitat vol l'ascens a primera per sobreviure: si no arriba a acords amb els creditors podria baixar de categoria. Així, almenys, ho va manifestar el polèmic president Jesús Samper.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)