Sabadell

Olmo no troba la manera

Sabadell. El plantejament més rocós tampoc va donar resultat a domicili, on els arlequinats ja ho han provat pràcticament tot sense èxit

Miquel Olmo havia advertit, abans del partit contra el Múrcia, que si els resultats no havien sortit, les coses havien de canviar. Es referia als mals resultats que el Sabadell havia obtingut a domicili amb un plantejament més obert, molt semblant al de casa. Ho va canviar, però a l'entrenador no li va funcionar tampoc un aire més defensiu de l'equip. Va rebre un gol de seguida, l'equip no va passar del mig del camp i va haver de refer-ho tot en el minut 30 amb un canvi.

L'entrenador havia preparat un partit defensiu, poblant el mig del camp però no li va sortir bé. “Teníem la intenció de construir la victòria a partir de la defensa, més enllà de contrarestar la idea de futbol del Múrcia, però afecta molt el fet d'encaixar un gol tan aviat”, va dir el tècnic després del matx. El gol en el minut 1va ser clau perquè l'equip s'ensorrés mentalment. Però el pitjor va ser la incapacitat que va demostrar per apropar-se a l'àrea rival: ni després del gol encaixat va inquietar Casto.

Tornar a la millor versió

El Sabadell fa dos partits que està irreconeixible. Més enllà d'una defensa molt tova, la derrota contra el Múrcia de diumenge passat i la victòria contra el Lugo de fa dues setmanes van tenir un denominador comú: els arlequinats no van tenir de la possessió de la pilota. “Ara el que cal fer és corregir els errors perquè n'hi ha hagut molts”, afirmava Antonio Longás un cop acabat el matx. “Fa dos partits que estem força fluixos i haurem de mirar de tornar al camí dels partits contra el Còrdova i el Girona en què l'equip va estar força bé”, va afegir el mig aragonès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)