Sabadell

La dura realitat de la segona A

Sabadell. Edgar està patint la cara més amarga de ser un nouvingut a la categoria de plata. La falta de continuïtat i de gols i moments puntuals de mala sort l'estan condemnant en l'any del debut

Era un dels caramelets en el mercat d'estiu, però el Sabadell es va afanyar a lligar Edgar Hernández per tres anys. El fet que hagués marcat disset gols amb la samarreta del Sant Andreu la temporada passada havia cridat l'atenció de diversos directors tècnics de segona A. A Terrazas i a Xavi Roca, per exemple, se'ls havia vist més d'un cop pel Narcís Sala. Però la primera temporada a segona A del jugador no està sent tan profitosa com ell i l'equip vallesà voldrien. Li falta continuïtat dins l'onze (només ha encadenat dues titularitats aquest curs), ha tingut força mala sort en moments puntuals per assolir-la i, sobretot, la falta de gol l'està martiritzant.

“Acostumat a fer molts gols l'any passat, m'està costant molt enguany. És cert que els jugadors necessitem un procés d'adaptació, però jo ja l'he passat”, afirmava fa poc, autocrític, Edgar. El davanter encara no ha marcat en la lliga aquesta temporada: “No tinc la continuïtat que estic buscant des de fa mesos i treballaré perquè vingui el gol. Després del golet, tindré més confiança.”

Mala sort

A Edgar li falta el gol però no l'ha trobat en molts moments perquè la sort i la casualitat no l'han acompanyat. A El Molinón estava a punt d'encadenar dues titularitats consecutivament però va caure de l'onze per uns problemes físics puntuals, li van anul·lar un golàs al Miniestadi i dues expulsions (una d'aliena i una de pròpia) li han trencat el ritme competitiu. “Sí que és cert que hi ha hagut moments de la temporada que ha faltat aquell punt de fortuna”, reconeixia el davanter, que hi afegia: “L'entrenador em dóna tota la confiança i he de continuar aportant a l'equip com sigui.” De fet, Edgar no podrà jugar demà per culpa de la injusta expulsió a La Condomina.

LA REACCIÓ

No tinc la continuïtat que estic buscant i treballaré perquè vingui el gol
Edgar Hernández
davanter del sabadell
Fitxa pel Sabadell
13 de juny. El club va fer oficial la contractació del davanter per tres temporades.
Debuta en la lliga
24 d'agost. Va debutar a Ponferrada en els últims 27 minuts (2-0).
Lesió a El Molinón
11 de novembre. No estava tenint regularitat en l'onze, però Salamero li va dir que sortiria d'inici contra l'Sporting. Una lesió abans de començar li va impedir jugar.
Gol anul·lat
7 de desembre. En un contraatac, Edgar va etzibar un golàs de vaselina des de fora de l'àrea però l'àrbitre el va anul·lar per fora de joc.
Titular però canviat
8 de febrer. Feia una dotzena de partits que no era titular però en l'expulsió de Crespí (30'), Olmo va decidir sacrificar-lo i substituir-lo.
A Jaén, última oportunitat
1 de març. La darrera oportunitat en l'onze inicial li va venir a Jaén on, mancat de confiança, no va tenir una bona actuació. A sobre, Aníbal, la competència, va marcar.
Gol a la Copa Catalunya
5 de març. Va marcar de penal a Ascó.
Expulsió a La Condomina
6 d'abril. Edgar va sortir els últims minuts per intentar capgirar el resultat (2-0) però en una de les primeres jugades va ser expulsat molt rigorosament per l'àrbitre.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)