Sabadell

Tornaran a ser ells mateixos

Sabadell. El retorn a la Nova Creu Alta és la principal garantia per als arlequinats, que intentaran recuperar la seva identitat futbolística. L'Sporting hi arriba en hores baixes, i Sandoval, discutit

Per la Creu Alta han passat rivals de tots els colors, signes, estils de joc i llocs a la classificació, i tots, amb excepció del Deportivo, hi han hagut de suar. La condició de millor local se l'ha guanyat a pols, el conjunt de Miquel Olmo, que avui té l'oportunitat d'engrandir els seus magnífics registres com a local. I, de passada, assegurar-se la permanència sense perdre de vista els llocs de promoció d'ascens.

El que té més clar Miquel Olmo és que l'equip ha de tornar a defensar l'estil que ha propugnat durant gran part del campionat. “No podem fer cap mena de concessió, hem de recuperar la imatge i la idea de joc i arribar al resultat a partir de ser nosaltres mateixos”, afirmava ahir en una roda de premsa en què va insistir en el concepte de defensa de la idea. Perquè el Sabadell ha perdut la identitat en els dos últims partits (el primer a casa contra el Lugo) i lluitarà avui per recuperar-la: “No és important els homes amb què comptem i sí el concepte de joc. Estem en un bon moment tot i els últims resultats.”

Problemes defensius

La idea de joc passa per tenir la pilota, però les pèrdues han condemnat en excés darrerament el Sabadell. “És una qüestió de concepte, perquè basem el nostre futbol per damunt de tot en la possessió, i com més tinguem la pilota menys haurem de defensar”, afirma Olmo, que afegeix: “Ara bé, quan no la tenim hem de ser més intensos, pressionar al camp contrari, i quan no puguem anar a dalt a buscar el rival, ajuntar les línies i ser més intensos.”

Aquest vessant defensiu es tornarà més important que mai contra l'Sporting, que té la millor parella golejadora de la categoria: Lekic i Scepovic (21 i 10 gols, respectivament).

El rival, en crisi

Però l'Sporting no fa tanta por com pot explicar la seva classificació (cinquè). Els jugadors estan en plena guerra amb l'entrenador (Scepovic es va queixar que ha de jugar a la banda quan és un davanter centre) i el consell d'administració s'ha definit a favor de la plantilla. De fet, El Comercio va explicar ahir que la direcció del club es planteja acomiadar-lo si l'equip perd avui a Sabadell, malgrat que José Ramón Sandoval va negar que ningú li hagués donat cap ultimàtum. Els mals resultats, la mala sintonia amb la plantilla i el pobre joc de l'equip són les principals raons en una entitat que ha fet una plantilla amb l'objectiu de pujar de categoria directament. Una victòria dels últims cinc partits l'han posat a sis punts de l'ascens directe.

LES REACCIONS

No podem fer cap concessió, hem de recuperar la imatge i la idea de joc i arribar al resultat a partir de ser nosaltres mateixos
És important el concepte de joc. Estem en un bon moment tot i els últims resultats
Miquel Olmo
entrenador del sabadell
Scepovic ha fet 21 gols, però pot fer més coses que definir, i totes són pel bé de l'equip
José Ramón Sandoval
entrenador del sabadell

Collantes, a la llista però és dubte, i Nauzet jugarà

Es preveuen força canvis respecte de l'onze inicial que Miquel Olmo va fer jugar a Múrcia. Ahir va practicar amb un triple pivot amb Juanjo, Longás i Hidalgo, però no va revelar els dubtes que hi ha a la defensa. Crespí, a causa del baix rendiment del conjunt al darrere, té números per tornar a entrar de titular. D'altra banda, Collantes fa tres dies que s'exercita amb els companys tot i que les molèsties persisteixen. De moment ahir va ser inclòs a la llista, per bé que Olmo va confirmar que el jugador encara no està al cent per cent. En el seu lloc, a l'extrem dret, l'entrenador va practicar amb Manuel Gato en una posició en què aquesta temporada l'atacant alacantí no ha jugat mai.

Qui sí que es va entrenar amb el grup va ser Nauzet Pérez, que durant tota la setmana n'havia estat apartat per culpa d'una petita lesió. El porter ha jugat tots els partits de lliga des que es va recuperar de la lesió de les primeres tres jornades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)