Sabadell

Un llistó de 5 punts

Sabadell. L'equip arlequinat afronta les últimes set jornades centrat a assegurar-se la permanència –Miquel Olmo la marca en 52 punts i ja n'ha sumat 47– i capgirar la mala dinàmica a domicili

Una cita a casa i una altra a fora. Una alegria i una decepció. Una de freda i una de calenta. Optimisme i pessimisme... Vaja, bipolaritat. Aquesta és la tònica que està vivint el Sabadell aquesta temporada, en què és un equip sòlid i fiable a la Nova Creu Alta, i dòcil i innocent a camp contrari. “Veient la imatge que donem com a local, preocupa molt el que passa a fora”, va explicar Miquel Olmo després de la derrota de diumenge a Alcorcón (3-1), i hi va afegir: “És difícil trobar-hi una explicació.” Aquesta tendència irregular, amb tot, impedeix al conjunt vallesà fer cap pla a llarg termini, ni enganxar-se tampoc a la lluita per una de les places de promoció d'ascens.

En aquest context, l'entrenador ho té clar i ha posat un llistó als seus homes que espera que assoleixin al més aviat possible: els 52 punts. La fita, tenint en compte que el Sabadell en té 47 i encara queden set jornades, és molt assumible. La clau és a la Nova Creu Alta, on els pupils de Miquel Olmo encara han de disputar quatre partits més (contra l'Hèrcules, el Barça B, el Tenerife i el Recre). “Nosaltres hem pensat sempre en els 52 punts i assolir-los no serà fàcil”, detallava el tècnic terrassenc, que no vol fer discursos més ambiciosos fins que la permanència no sigui un fet. Olmo, això sí, creu que encara hi ha marge per a tot: “Queda temps per capgirar la situació a domicili.”

La llosa d'anar a remolc

Antonio Hidalgo també va avaluar la situació que viu l'equip després de l'última derrota a Santo Domingo. “Volem tenir bones sensacions cada setmana, i no cada dos”, va dir el capità del Sabadell, que va fer autocrítica: “És molt complicat anar a remolc i cal que ho canviem, perquè tot l'any que ho anem dient i no ho fem.”

Ara l'equip treballa centrat en la cita de diumenge contra l'Hèrcules, que visitarà la Nova Creu Alta amb la urgència de fugir de la zona de descens, ja que només està un punt per sobre. “Al final és igual guanyar a casa o a fora, el que compta és sumar”, va afirmar Hidalgo, que va parlar de xifres: “Si et vols salvar has de sumar 50 punts, i per aspirar a alguna cosa més has d'arribar als 60.”

LES FRASES

Veient la imatge a casa, preocupa el que ens passa a fora, però hi ha temps per canviar-ho
Miquel Olmo
ENTRENADOR DEL SABADELL
Si et vols salvar has de sumar 50 punts, i per aspirar a alguna cosa més has d'arribar als 60
Antonio Hidalgo
mig i capità del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)