Sabadell

L'ampliació de capital, en marxa

Sabadell. La SAE vallesana ha iniciat el procés pel qual ampliarà en 2 milions d'euros el seu capital social per eixugar el dèficit d'1,2 milions d'euros de l'últim exercici, tal com es va aprovar en la junta general d'accionistes del desembre

El Sabadell va iniciar dimecres l'ampliació de capital de 2 milions d'euros que va aprovar gairebé per unanimitat la junta general d'accionistes del passat 17 de desembre i que ha de permetre eixugar, en un màxim de cinc anys, el dèficit d'1,2 milions d'euros de l'últim exercici. De moment, la recerca d'una marca per patrocinar la samarreta no ha donat fruits, de manera que el consell d'administració encapçalat per Keisuke Sakamoto espera que l'ampliació de capital sigui la solució idònia per fer quadrar els números.

La primera fase de l'ampliació, que s'allargarà fins al 23 de maig, està només restringida als accionistes actuals i hi haurà el dret preferent d'adquisició d'accions en proporció als títols que ostenti cadascun, respectant el dret de tot accionista a subscriure una acció com a mínim. La segona fase, que també tindrà una durada d'un mes, estarà oberta per als accionistes que vulguin subscriure més accions. Finalment, la tercera fase del procés ja serà de concurrència lliure i els no accionistes tindran dret a subscriure les accions que vulguin. El procés s'acabarà el 23 de juliol. Els accionistes del Sabadell rebran durant els pròxims dies una carta postal amb tota la informació de l'ampliació de capital, així com el butlletí de subscripció per poder participar en l'ampliació de capital.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)