Sabadell

Que la corda no es trenqui

Sabadell. Sense aixecar el cap a domicili, els arlequinats tornen a confiar en el factor CreuAlta per no descartar la promoció d'ascens i, de passada, assolir els anhelats 50 punts

Tant si juga bé com si juga malament, amb l'afició xiulant, callant o aplaudint, amb favors arbitrals o lluitant-hi... Tant se val com hagi estat, que el Sabadell a casa se n'ha aconseguit sortir gairebé sempre. El títol de millor local de la categoria no li han regalat pas, als d'Olmo, que se l'han guanyat cada quinze dies, i això els ha permès arribar a la jornada 35 a molta distància del descens i a poca de la promoció d'ascens.

Tot i no ser la lluita prioritària, el conjunt arlequinat no es vol descartar tan ràpidament per estar entre els sis primers, i per això necessita la victòria avui contra l'Hèrcules. La derrota a Alcorcón –una més a fora de casa– el va fer baixar molts llocs en la taula i avui els ha de recuperar. “No crec que hi hagi excés de confiança en els partits de casa, crec que és més aviat seguretat”, explicava divendres Olmo fent referència a l'estat d'ànim dels seus a la Creu Alta: “Però l'equip és conscient que aquesta seguretat l'ha de demostrar, i fins ara ho hem fet, i ara toca amb el compromís de ser el millor equip com a local de la categoria.”

El Sabadell no vol perdre de vista la zona de privilegi, encara que una victòria tancaria en gran part la preocupació pel descens. Els 50 punts significarien deixar enrere una xifra difícil per la convulsa temporada que ha passat l'equip (canvi de president, director esportiu i entrenador). “És una xifra que ens apropa molt i que pretenem assolir el més ràpidament possible”, afirmava Olmo que reclama també l'ambició del seu equip: “L'únic que puc dir és que aquests jugadors sempre en volen més, i pensar només en el partit que ens toca ens ha donat resultat. Quan tinguem els 52 punts ja veurem, però aquest equip no té sostre.”

Collantes, dins

Amb l'única baixa de Pablo Ruiz (llarga durada), l'entrenador no va voler donar pistes en l'entrenament d'ahir sobre quin serà l'onze que utilitzarà. Va insistir molt en la sortida de pilota amb Crespí, Collantes i Hidalgo a la banda dreta, amb la qual cosa es pot interpretar que tots tres podrien ser titulars. Tot i això, cap d'ells, a excepció de Crespí (ho va fer de mig centre), va començar jugant la setmana passada contra l'Alcorcón, i Olmo tampoc no és gaire amic dels canvis.

Intentarem sortir d'aquesta situació, i per això ens hem de posar les piles. Sóc optimista
Quique Hernández
entrenador de l'hèrcules
És complicat no sumar quatre o cinc punts en set jornades, però millor no comprovar-ho
Aníbal Zurdo
davanter del sabadell
No crec que hi hagi excés de confiança en els partits de casa, crec que és més aviat seguretat
Miquel Olmo
entrenador del sabadell

Ni la tranquil·litat dóna resultats a l'Hèrcules

L'aigua baixa molt més calmada ara a l'Hèrcules amb els problemes econòmics en un segon pla i amb l'estabilitat garantida dins del vestidor. La plantilla del conjunt alacantí fa goig, però els resultats no són els que se li exigeixen. “És clar que l'Hèrcules és un rival molt necessitat i construït per a cotes més altes que viu una situació prop del descens i lluny de nosaltres”, afirmava Miquel Olmo. Però tot i aquest marc més tranquil, els de Quique Hernández no estan aconseguint obtenir els resultats oportuns. Arriben avui a la Creu Alta amb quatre punts en les últimes sis jornades i havent perdut els dos últims partits. La falta de gol, un dels grans problemes. “És evident que estem vivint una temporada estranya. Ens ha sorprès relativament, perquè cada setmana és diferent. El que hem de fer ara és buscar solucions i sortir d'aquí. No és moment de fer balanços, però no estem contents”, deia Quique Hernández, que s'ha afermat en el lloc d'entrenador tot i que al novembre va estar a punt de ser destituït. De fet, Enrique Ortiz i Quique Pina, que regenten el club, van planejar el seu adéu i l'arribada de José González al novembre.

Amb tot, la mala ratxa de resultats ha activat l'afició, que diumenge passat va tenir una reunió amb la plantilla i el cos tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)