2a divisió A

L'hora dels adéus

Barça B. El filial posa punt final al curs amb un partit intranscendent en què diversos jugadors s'acomiadaran

L'última cita del Barça B en l'agenda de la temporada 2013/14 no té gaire història. Serà un comiat plàcid, en contraposició amb el de la gran majoria dels equips de la categoria. Una lliga molt disputada i atapeïda que ha deixat al voral l'Hèrcules, el rival del Barça avui, que l'any vinent es jugarà les garrofes als camps de la segona B. La bona feina feta per Eusebio amb els jugadors s'ha traduït amb bons resultats i amb una classificació gairebé immillorable. Tot i un inici turbulent en què les peces noves i les antigues no acabaven de congeniar dins l'engranatge culer, el Barça B ha recollit els fruits que va sembrar en un principi i ha fet un curs de menys a més i ha acabat deixant-se anar quan els objectius ja estaven assolits. Bona nota per a un conjunt que l'any vinent no disposarà de moltes de les peces que han estat clau.

La marxa de Javi Espinosa del club sembla imminent. El manxec volarà del niu a la recerca de nous horitzons que semblen haver-se tancat a can Barça. No serà l'únic que deixi l'entitat l'any que ve. Hi ha diversos noms que estan lligats a una cessió i n'hi ha dos de confirmats que l'any vinent no vestiran la samarreta blaugrana. El club ja ha comunicat a Carles Planas i Miguel Bañuz que no es compta amb ells. Serà l'hora dels adéus per a uns jugadors que hauran aprofitat la funció formativa del segon equip blaugrana.

LES FRASES

Indubtablement, volem acabar tercers. Seria molt bonic per a nosaltres, per al grup de jugadors i el bon ambient que tenim
Tenim la possibilitat d'acabar en una gran posició i rubricar una gran temporada
Eusebio Sacristán
Entrenador barça b
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)