2a divisió A

De plena confiança

Girona. El president agraeix la decisió d'Oriol Alsina de fer valer el seu contracte a Montilivi. “Ara ens toca fer un bon equip”, diu Rebled

Oriol Alsina tenia un dilema, perquè la possibilitat de competir a segona A amb l'equip que ha fet créixer era temptadora, però finalment va decidir quedar-se al Girona, on fa valer el contracte que té firmat fins al 2017, i deixar el Llagostera. “És una satisfacció”, reconeix el president del Girona, Francesc Rebled, que tenia el convenciment que Alsina no deixaria el club de Montilivi mig any després d'haver-hi arribat. “El conec bé i sabia que no perillava, tot i que entenc que la decisió que havia de prendre no era fàcil pel que ha representat per a ell el Llagostera”.

Francesc Rebled, que va accedir a la presidència paral·lelament a l'arribada d'Alsina, és optimista amb l'àrea esportiva del Girona: “Tinc confiança absoluta en l'Oriol i també en l'Òscar Álvarez com a secretari tècnic. Ara ens toca mirar endavant i fer un bon equip, tan competitiu com sigui possible”.

FRANCESC REBLED

“Conec bé l'Oriol i sabia que no perillava, tot i que la decisió no era fàcil per a ell”

Avui, reunió a l'Ajuntament per Montilivi

Després d'un primer contacte entre els dos clubs per analitzar què faria falta per compartir l'estadi de Montilivi, aquesta tarda hi ha programada una reunió a l'Ajuntament de Girona, amb la participació de l'alcalde, Carles Puigdemont, i representants del Girona i del Llagostera. “Si volen venir, per nosaltres no serà cap problema. Buscarem les solucions que calguin”, diu Rebled. La presidenta del Llagostera, Isabel Tarragó, va confirmar que preveuen definir ben aviat l'escenari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)