2a divisió A

Dos precedents a segona A amb clubs de la mateixa ciutat

Múrcia i Alacant. A la Condomina i al Rico Pérez, els ajuntaments van haver de fer lloc a clubs com l'Alacant i el Ciudad de Murcia, ja desapareguts

L'antiga Condomina i el Rico Pérez són dos estadis que a segona A han estat la seu compartida de dos clubs. A Múrcia hi van haver de conviure el club de tota la vida, el Múrcia, i un nouvingut, el Ciudad de Murcia, una entitat fundada el 1999 per Enrique Pina i que el curs 2006/07 va estar a punt de pujar a primera divisió. Al Rico Pérez va passar tres quartes partits del mateix amb l'Hèrcules i l'Alacant, que van haver de compartir escenari durant diversos anys, tot i que el curs 2008/09 van coincidir a segona A.

En tots dos casos, l'Ajuntament va haver d'intercedir, perquè ni el Múrcia ni l'Hèrcules estaven disposats a cedir la instal·lació. La Condomina va ser municipal el 1995 (el consistori el va comprar al club a canvi del deute) i l'Ajuntament va haver d'acceptar les peticions (i pressions) de Pina per encabir-hi l'altre equip de la ciutat. El Ciudad de Murcia hi va jugar des del curs 2001/02 i hi va coincidir a segona A amb el Múrcia des del 2003/04 fins al 2006/07. Aquest curs, el Múrcia ja el va acabar a la Nueva Condomina, mentre que el Ciudad de Murcia va desaparèixer a l'estiu (Pina se'l va vendre al Granada 74) després d'haver quedat quart a segona A.

L'Ajuntament d'Alacant també va haver de fer lloc a l'Alacant CF, que el curs 2008/09 va coincidir a segona A amb l'Hèrcules. Quan l'Alacant era local, els empleats feien un joc amb lones de color blanc i de color blau perquè es tapés el nom d'Hèrcules i es fes visible el de l'Alacant. El descens aquell mateix any de l'Alacant va ser el principi de la fi d'un club que ha desaparegut aquest any.

EL RICO PÉREZ

Jugant amb fundes blanques i blaves, l'Alacant tapava el nom de l'Hèrcules CF
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)