2a divisió A

FERMÍ SANTAMARIA

ALCALDE DE LLAGOSTERA

“Aquest és un model per prendre'n nota”

“El Llagostera ha fet història, continuarà jugant amb el nom del poble i al cap i a la fi jugarà al camp de la capital; som molt a prop”

L'alcalde de Llagostera va deixar clar de seguida que l'equip hauria de marxar a jugar fora del municipi.

L'acord va ser fàcil i ràpid?
Sí, perquè la predisposició era total des d'un bon principi, tant per part del Girona FC com de l'Ajuntament de Girona, propietari de les instal·lacions. També els feia il·lusió que juguéssim allà. Crec que aquest és un model del qual hauríem de prendre nota la gent que ens dediquem al món públic i que ens agrada tenir instal·lacions. Pel fet de compartir, i perquè serà molt més rendible, ajudant amb les despeses que es generen a Montilivi, que no pas fer un camp nou.
Què perd Llagostera sense els partits del seu club?
Ens hauria agradat moltíssim que haguessin pogut jugar aquí, a Llagostera, però som conscients de les limitacions econòmiques per fer un estadi o, tan sols, per adaptar el que tenim. La UE Llagostera ha fet història, continuarà jugant amb el nom de Llagostera i jugarà a Montilivi, que al cap i a la fi és el camp de la capital. Som molt a prop. Com aquell qui diu, amb un quart d'hora ets al camp.
L'Ajuntament assumia el manteniment del municipal. Ara què estan disposats a fer?
Per descomptat, ara s'han de fer números i veure si hi ha alguna possibilitat, per part de l'Ajuntament, d'ajudar-los en alguna cosa. Ho analitzarem, i sempre que estigui dins les possibilitats de l'Ajuntament, la voluntat és ajudar la UE Llagostera.
Les despeses extres que es generaran a Montilivi, les ha d'assumir el Llagostera o l'Ajuntament?
Jo crec que tot el que siguin despeses responsabilitat de l'equip les haurà d'assumir el club. A Llagostera, nosaltres pagàvem el manteniment, el subministrament d'aigua i de llum i el conserge. Podem fer un càlcul del que representava i, com que en principi no tindrem aquesta despesa, si podem fer-los costat, ho farem.
L'equip ni tan sols s'entrenarà a Llagostera? El camp és de gespa artificial.
No, és clar. No pot estar entrenant-se cada dia en un camp de gespa artificial si jugarà tots els partits en gespa natural. Hauran de buscar un camp d'entrenament, com ha estat fent el Girona durant la temporada, per no castigar massa la gespa de Montilivi.
Hi ha cap possibilitat de fer un camp de gespa natural al poble?
No, la veritat és que no. Si no, ja l'hauríem fet en el que tenim ara.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)