2a divisió A

SALVA CHAMORRO

JUGADOR DEL LLAGOSTERA

“Només penso a seguir al Llagostera”

“Equips de l'estranger i de segona A s'han interessat per mi, però jo estic esperant la trucada del meu club, que és on vull estar”

“Pujar ha estat un somni, no es pot demanar res més”

Després de ser una peça important en l'ascens del Llagostera a segona A, Salva Chamorro (Orihuela, 08-05-1990) recupera forces a casa seva mentre espera impacient la trucada del seu club, amb el qual encara té un any de contracte. El davanter, tot i haver rebut proposicions d'equips de segona A i de l'estranger, no pensa en res més que no sigui continuar defensant la samarreta del Llagostera.

Després de l'ascens sembla que en el Llagostera tot està una mica en stand by pel que fa a la confecció de la plantilla...
Personalment, i em sembla que els meus companys estan com jo, encara no en sé res, el club està pendent de saber el pressupost de què disposarà. Ens van dir que aquesta setmana començarien a parlar amb nosaltres i estic en espera que em truquin.
Li agradaria continuar?
I tant, aquí al Llagostera he estat molt a gust i m'agradaria continuar, espero arribar a un acord amb el club ben aviat.
Després del gran curs que han fet deuen haver cridat l'atenció de més d'un club. Ha rebut gaires propostes?
N'he rebut de l'estranger i també m'han temptejat equips de segona A, però no vull donar noms, perquè ara mateix estic centrat a aprofitar les vacances i seguir al Llagostera, que és la meva prioritat. Tot el que no sigui el Llagostera ho estic deixant força de banda.
Què me'n diu, del Girona? Va estar ben a punt d'anar-hi en el passat mercat d'hivern.
Sí, a l'hivern vaig estar a punt de firmar amb el Girona, però al final no va poder ser i ara no en sé res. Després de l'ascens ha anat tot molt ràpid, el club s'ha hagut de moure amb celeritat i encara no puc avançar res, només espero que ens els pròxims dies avancin les coses per a bé.
Sigui com sigui, el futur de Salva Chamorro passa per 2a A?
Sí, i espero que sigui al Llagostera. És el club que m'ha donat l'oportunitat de viure tot això.
Els últims dies s'han produït molts canvis al club, com l'arribada de Santi Castillejo a la banqueta i de Gerard Escoda a la direcció esportiva.
Sí, els conec, però no he pogut parlat amb ells, encara.
Com diu, tot està anant molt ràpid, senyal que potser ni des del club s'esperaven aquest ascens tan sonat.
La veritat és que al principi de temporada no ens ho esperàvem. I en l'última eliminatòria de play-off tothom esperava que pugés el Nàstic, però nosaltres sabíem que els podíem guanyar, i ho vam fer.
De tota manera, durant tot el curs ja es veia que eren un equip especial, com també el camp on jugaven...
Sí, ha estat increïble. Respecte al nostre camp, on hem estat molt forts, molta gent se'n queixava, però no crec que s'hagin de buscar excuses. Hem merescut l'ascens, perquè hem estat millors durant la lliga regular i també en el play-off.
En l'aspecte personal, com valora la seva temporada?
Doncs estic molt content de com m'ha anat tot, perquè he jugat bastant i he donat tot el que he pogut. Ha estat molt gran el que hem fet, no es pot demanar res més.
Ara que han fet el salt al futbol professional, seria interessant que es mantingués l'estructura de l'equip.
Sí, crec que per tenir èxit serà fonamental que el gros de l'equip es mantingui, tot i que segurament també ens haurem de reforçar una mica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)