2a divisió A

Tots els homes de la presidenta

Ball de cadires. La tornada d'Alsina a Llagostera obre moltes incògnites sobre com quedarà l'estructura esportiva del club blaugrana, on ara mateix hi ha més candidats que càrrecs buits

Fa una setmana, l'estructura del Llagostera per afrontar el debut en la categoria de plata semblava que quedava ben definida. Amb un salt de categoria de tal magnitud i amb el temps just per fer els canvis pertinents, el petit club del Gironès es va moure ràpidament i, mitjançant la presidenta Isabel Tarragó, es van presentar els nous timoners llagosterencs després de la sortida dels que havien sigut els homes forts de l'entitat en les últimes temporades. Santi Castillejo, com a entrenador, i Gerard Escoda com a director esportiu, afrontaven el repte de confeccionar una plantilla competitiva en poques setmanes per tal de lluitar a 2a divisió A. Xevi Coll, fins a aquest curs preparador físic, es quedava a Llagostera amb més responsabilitat i passava a ser el segon entrenador. Oriol Alsina posava rumb a Montilivi i s'emportava Òscar Álvarez com a secretari tècnic. El dubte era què passava amb Lluís Carrillo, molt ben situat fins ahir per passar també al cos tècnic del Girona després de formar un tàndem d'èxit amb Alsina a la banqueta llagosterenca.

Sobrepoblació?

En la roda de premsa de comiat com a director esportiu del Girona, Oriol Alsina va defugir parlar massa sobre el Llagostera, però sí que va deixar clar que se'n torna cap al club que ha vist i ha fet créixer en els darrers anys: “Hi ha gent que potser no ho entendrà, i és normal, perquè tots tenim passió pels nostres colors. La meva passió és el Llagostera, però he estat molt bé a Girona i els estaré eternament agraït per donar-me l'oportunitat d'estar en un club professional. Sempre voldré i desitjaré el millor per al Girona”, va comentar.

En una de les poques explicacions sobre el nou projecte que s'engega amb la seva tornada al Llagostera, Alsina sí que va revelar que Òscar Álvarez també desfà el camí engegat fa encara no set dies: “És la meva mà dreta. És un gran professional, un gran exemple com a jugador i com a company, i té molts contactes en el món del futbol. Fa un gran servei i vindrà amb mi”, va explicar Alsina, que també va puntualitzar que en els propers dies es farà una nova roda de premsa per explicar detalladament com queda tota l'àrea esportiva llagosterenca. I és que amb la tornada d'Alsina i Álvarez, ara mateix l'àrea esportiva del club blaugrana té assegurades cinc persones. El principal dubte és saber en qualitat de què tornaran Oriol Alsina i Òscar Álvarez a l'entitat presidida per Isabel Tarragó. Fins a aquest curs, l'ànima del projecte ha actuat com a entrenador i també com a director esportiu i tècnic, planificant la temporada i el dia a dia de la plantilla en col·laboració amb la resta del cos tècnic, una manera de treballar que caldrà veure com accepten Gerard Escoda i Santi Castillejo, professionals d'aquest esport que també són conscients que si han aterrat a Llagostera és per la bona relació que des de fa temps mantenen amb Oriol Alsina.

Pel que fa a Òscar Álvarez, l'excentral es podria convertir en conseller del club sense tenir un càrrec específic dins l'organigrama tècnic o mantenir les funcions de secretari tècnic i treballar braç a braç amb Gerard Escoda.

El futur de Carrillo

Tot i que se li va oferir la renovació com a tècnic a Llagostera, Lluís Carrillo va rebutjar el càrrec al·legant que sense l'Oriol al club, ell ja no trobava sentit a continuar en el projecte. Alsina, un cop confirmada la marxa d'un dels principals responsables dels èxits de l'equip, s'estava plantejant incorporar-lo en el cos tècnic del Girona fent equip amb Machín i Guerrero. Ara caldrà veure si el Llagostera també el recupera per gaudir d'una fita que en gran part també és seva i, segons va explicar Carrillo, hi va renunciar perquè la volia viure al costat d'Alsina, el seu principal valedor.

EL PROTAGONISTA

Torno al Llagostera. En els propers dies farem una roda de premsa per explicar com queda tota l'àrea tècnica del club

LA TORNADA

Alsina ha fet de tècnic i de director esportiu, dos càrrecs que ara estan ocupats
El Llagostera haurà d'estudiar com reubica Òscar Álvarez i Lluís Carrillo
L'Òscar Álvarez és la meva mà dreta. Fa un gran servei i vindrà amb mi cap a Llagostera
Oriol Alsina
exdirector tècnic del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)