2a divisió A

Àlex Granell sap bé què trepitja

Era el dia que havia somiat Àlex Granell, presentat com a jugador del Girona a segona A, però el rebombori que hi ha al club l'havia deixat força en segon pla, i ell és el primer que n'era conscient. “Abans de res, m'agradaria dir que sé tot el que està passant al club. Però, personalment, és un dels dies més importants de la meva carrera.” Amb un discurs ben clar, el migcampista va expressar la il·lusió per haver fet el salt al Girona, amb un contracte que el lliga per dues temporades, ampliable a una tercera.

“Quan se'm va parlar de la possibilitat de venir, i malgrat que encara no hagués firmat res, vaig decidir oblidar-me de les ofertes de segona B per la possibilitat d'arribar al futbol professional en el millor moment de la meva carrera”, va explicar el gironí. Després d'anar passant per diverses categories, des del Farners fins al Prat –passant pel Palafrugell, el Banyoles, el Manlleu, el Llagostera i l'Olot–, amb 25 anys tindrà l'oportunitat de debutar a segona A. “Em fa més il·lusió que respecte. És obvi que, quan fas un salt de categoria, sempre hi ha un punt de respecte. Però l'ambició de fer-te un nom i les ganes d'adaptar-t'hi passen per sobre.” Amb un contracte llarg, la seva idea és guanyar estabilitat: “Està bé anar progressant i ascendint, però tenir estabilitat en un club és molt positiu, i aquest és el millor lloc per aconseguir-la.”

Granell, que destaca per la qualitat de la seva cama esquerra, s'adapta a diverses posicions: “Si he de triar, com a doble pivot o com a interior, tot i que fins i tot he jugat a les bandes.” I tot i l'enrenou de les últimes hores, és optimista respecte al futur de l'equip: “Sé que és un dia una mica complex, però el club està per damunt de les persones, i sempre s'ha sobreposat. Mai se sap; potser un any que sembla difícil acaba sent pletòric. No dubto que estarem tranquils, i per què no hem de ser ambiciosos?”

EL LLIGAM

L'exjugador del Prat firma contracte per dos cursos amb opció a un altre

LES REACCIONS

El salt a 2a A em fa més il·lusió que respecte. L'ambició de fer-te un nom i les ganes d'adaptar-t'hi passen per sobre

EL CONTEXT

El club sempre està per damunt de les persones. Per què no hem de ser ambiciosos?
Àlex Granell
MIGCAMPISTA DEL GIRONA
Sóc conscient de tot el que està passant al club, però per a mi avui és un dels dies més importants de la meva carrera
El migcampista creu que tot l'enrenou “ajudarà el club a ser més fort”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)