Sabadell

Gato retorna marcant

Pretemporada. El mitjapunta, recuperat de la lesió, va fer el gol amb què el Sabadell va derrotar un Reus que va merèixer més

SABADELL1


REUS0


El Sabadell es va imposar ahir al camp del Reus gràcies a un gol de Manuel Gato, ja recuperat del tot de la lesió que l'ha fet estar de baixa els últims dies, en els primers minuts (8'). El Reus va plantar cara en tot moment i va tenir ocasions per superar Nauzet.

El gol del Sabadell va arribar en una acció dins l'àrea en què Edgar va intentar, sense sort, aturar la pilota, la qual, després d'uns quants rebots, va arribar a Gato, efectiu davant Edgar. Després van arribar diverses accions ofensives del Reus, com ara un cop de cap de Jaume Delgado en una falta i una rematada de Muneta.

En la segona meitat, el central roig-i-negre Olmo, exjugador del Sabadell, va evitar la rematada de Javi Hervás, i, ja en el tram final, Ernest Forgas, que no va poder acabar el partit per lesió, va xutar al pal. El Reus també va disposar d'alguna ocasió per empatar, com ara una acció que Álex Colorado no va poder resoldre amb encert.

REUS: Edgar, Cassama, Noño, Olmo, Moyano, Jaume Delgado, Fran Carbia, Folch (Colorado, 74'), Sellarés (Guedes, 62'), Masqué (Víctor Garrido, 87') i Muneta (Sanfilippo, 74'). SABADELL: Nauzet, Agus (Cristian, 62'), Crespí (Kiko Olivas, 46'), Carlos Hernández, Riau (Aridai, 71'), Longás (Ernest Forgas, 62'), Javi Hervás (Eguaras, 62'), Gato, Collantes (Espasandín, 46'), Sotan (Oriol, 46') i Edgar (Tamudo, 71'). GOLS: 0-1 (8') Gato. TARGETES: Cap.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)