Sabadell

La LFP dóna marge perquè el Sabadell es reforci

2a divisió A. El club arlequinat podrà apuntalar la plantilla amb l'esperat davanter després que la Lliga hagi concedit una ampliació del límit salarial

El director esportiu del Sabadell, José Antonio Gordillo, respira força més tranquil després que la Lliga de Futbol Professional (LFP) hagi donat al club arlequinat un marge major perquè es reforci. Ho va fer després de la trobada de clubs de segona divisió de dilluns passat, en què Gordillo i el director general de l'entitat, Xavier Monclús, van aportar nous documents per acreditar que el Sabadell disposaria de recursos econòmics suficients per assumir alguna fitxa més.

Miquel Olmo, amb tot, podrà tenir la cirera del pastís: un davanter de referència que completi la plantilla. Així ho va explicar ahir Xavier Monclús, que vol concretar aquesta operació en els pròxims dies. “La idea és incorporar, com a mínim, un atacant o un jugador de referència a dalt”, afirma del director general del Sabadell, que hi afegeix: “Si pot ser, mirarem de tancar l'operació abans no comenci la primera jornada, esperem que sigui al més ràpid possible, perquè després pràcticament està tot definit. Si no és aquesta setmana, serà la vinent.”

Noves fonts d'ingressos

El vistiplau de la Lliga al Sabadell arriba després que el director esportiu, José Antonio Gordillo, es queixés dissabte passat que la LFP no li permetia fer més incorporacions, perquè ja s'havia assolit el sostre salarial que marca l'ens. Des del club vallesà, això sí, ja es va deixar clar que s'aprofitaria la trobada de clubs amb la Lliga per l'afer Múrcia per mirar de solucionar la situació. Xavier Monclús relata les gestions que s'han fet. “No és ben bé que haguéssim superat el límit salarial; volíem arribar a una xifra concreta i el que vam fer és presentar a la LFP una sèrie de documentació addicional per acreditar que l'assolíem”, detalla el director general del Sabadell, que afirma que “ara, ja hi ha el permís per fer noves incorporacions”.

El Sabadell, amb tot, es podrà reforçar en última instància perquè el club ha aconseguit noves fonts d'ingressos, segons relata Xavier Monclús. “Hauríem hagut de cobrir l'ampliació de capital per arribar a una quantitat determinada, i hem hagut de buscar una sèrie de patrocinadors per assolir aquesta xifra.” Això sí, després que l'acord perquè els patrocinés Eurotex Japan es trenqués, el director general del club detalla que ara “es tracta de petits patrocinis”.

LES FRASES

Vam presentar a la LFP una sèrie de documentació addicional per acreditar que tenim els recursos suficients per fitxar
Mirarem de tancar la incorporació, que serà un davanter, aquesta setmana. Si no, serà la vinent
Xavier Monclús
DIRECTOR GENERAL DEL SABADELL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)